Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноНајновијеФудбал

Звезда тренирала на Сан Паолу

Фудбалери Црвене звезде одрадили су тренинг у 20 часова, сат времена пре заказаног термина одржавања сутрашње утакмице петог кола групе Ц Лиге шампиона у коме наши фудбалери гостују италијанском Наполију.

Изабраници Владана Милојевића нешто после поднева слетели су у трећи по величини гтад у Италији. Доста пријатније време него у Београду, готово пролећних 14 степени, дочекало је црвено-белу експедицију. Наши фудбалери искористили су прилику да се одморе пре него што су се упутили ка стадиону смештеном у предграђу Напуља.

У 20 часова црвено-бели истрчали су на терен како би до краја увежбали тактику за сусрет са Наполијем. Тренинг је отпочео загревањем, а потом се прешло на увежбавање пас игре.

Стадион Сан Паоло, импресиван је по својој величини, али скроман у декору. Спољашњост одаје утисак недовршености, док унутрашњост приказује карактеристичан италијански фудбалски амбијент. Стадион је изграђен 1959. године и један је од ретких који, као и Маракана, има атлетску стазу. Његов капацитет данас износи 60.240 места, а да би се дошло до тог броја стадион је реновиран два пута, 1980. и 1991. године. Ново улепшавање дома фудбалера Наполија очекује се наредне године, како би био спреман да угости учеснике предстојеће Универзијаде.

Како преносе локални медији огромно интересовање влада за утакмицу. Тренери обе екипе најавили су лепу фудбалску представу сутра од 21 час. Наши момци бориће се за још један одличан резултат у Лиги шампиона. Будите уз њих!

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment