Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Живковић – Заслужујемо награду

Омладинци Црвене звезде ће у среду од 14 часова против Наполија покушати да остваре прву победу у групној фази омладинске Лиге шампиона, а пред дуел са тимом против којег су наши бисери освојили бод у Београду Брратислав Живковић у први план је ставио развој играча.

Очекивања су увек највиша. Долазимо у Напуљ да се надигравамо и са жељом да забележимо три бода која смо испустили у претходним утакмицама. Ослабљени смо, не можемо да рачунамо на Јовељића, а Терзић је под знаком питања. Недостајаће нам наш најбољи стрелац, али имамо адекватне замене – рекао је стратег црвено-беих омладинаца.

Евентуална победа украсила би 47. рођендан тренераЗвездиних бисера.

Победа би представљала идеалан поклон за рођендан. Надам се да ћемо освојити три бода, али пре свега прижељкујем да се покажемо у најбољем светлу. У сваки меч смо ушли максимално, играли на високом нивоу, али је награда у виду бодова изостала. Надам се да ће доћи баш у нареном дуелу. Веома је важно да момци напредују и у скоријој будућности се наметну стручном штабу првог тима.

Живковић је истакао значај учешћа у УЕФА Лиги младих без обзира какав поредак на табели на крају био.

Ово такмичње је велико искуство за децу. Дебитанти смо и сви учимо кроз утакмице са ПСЖ-ом, Ливерпулом и Наполијем. Градимо пут за будуће генерације. Сигурн смо могли и више, али имајући у виду да смо најмлађи треба бити задовољан. Очигледан је напредак играча у последњих неколико месеци што је примарни циљ – истакао је стратег који је део играчке каријере провео и на Апенинском полуострву.

Повезане вести

Leave a Comment