Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Млађе селекције максималне у седмом колу

ПОбеде пионира, кадета и у јуниора у утакмициама седмог кола националних шампионата у свом старосном узрасту. Пионири бољи од Визуре, кадети од Радничког из Новог Сада, јуниори славили у Нишу.

Млађе селекције КК Црвена звезда мтс оствариле су максималан учинак током претходног викенда у својим старосним лигама (пионирска, кадетска, јуниорска).

Пионири Црвене звезде остварили су убедљиву победу против Визуре, И то резултатом 99:66, чиме су забележили још један тријумф у овом такмичењу.

Код кадета Црвено-бели су наставили низ и остварили и седму победу у првенству, пошто су у 7.колу били бољи од екипе Младост Ветерник Спортс Wорлд резултатом 70:39 (13:10,18:12,20:10 и 19:7). Најефикаснији у кадетској екипи Црвене звезде били су Добрашиновић са 12 и Манојловић са 11 поена.

Црвена звезда тренутно дели прво место на табели са екипом Меге, обе екипе имају максималан учинак 7:0.

Код јуниора, екипа Црвене звезде мтс славила је у Нишу против екипе Константина резултатом 94:52 (15:21, 29:7, 27:13 и 27:11). Код црвено-белих најефикаснији са по 16 поена били су Васић и Карапанџић, један мање убацио је Ћојбашић.

Екипа Црвене звезде мтс тренутно заузима треће место на табели са скором 5-2, и током ове недеље играће на изузетно јаком квалификационом турниру АБА лиге који се одржава у Задру.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment