Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

ЛШ: Манзано суди у Напуљу

Фудбалери Црвене звезде у среду 28. новембра гостују у Напуљу у оквиру 5. кола групе „Ц“ УЕФА Лиге шампиона. Након тријумфа над Ливерпулом очекивања Звездашке јавности су знатно порасла тако да се са нестрпљењем ишчекује предстојећи сусрет.

Европска кућа фудбала УЕФА данас је одредила делиоце правде за мечеве предпоследње рунде групне фазе елитног такмичења. Меч у Напуљу између Наполија и наше Црвене звезде судиће Шпанац Хезус Хил Манзано. Помоћници ће му бити земљаци Анхел Невадо Родригез и Дијего Барберо Севиља. Четврти судија исто долази из Шпаније Ињиго Пријето Лопез де Сераин.

Тридесетпетогодишњи Манзано до сада није имао прилике да суди ни српским клубовима, нити националној селекцији Србије.

Повезане вести

1 comment

зики нов 26, 2018 at 12:56

Људи мале сму нам шансе у сриједу.У јануару се мора направити кључан прелазни рок али не смије нико од кључних играча отићи.само да више не кикснемо у првенству .Одлазком Радоње остали смо само с Марином као креативцем .Значи одмах замјена за Радоњу,замјена за Ебесилија ,замјена за Милијаша ,замјена за Самуилу .Значи шест појачања.већ повреда двојице играча нам ствара проблем чак и у првенсту а у лиги шампиона да и не напомињем.Значи сутра тешко да ће се поновити Келн у Њемачкој ,иако би волиода гријешим

Reply

Leave a Comment