Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Косановић – Окрећемо се дербију у Нишу

Милан Косановић, помоћник шефа стручног штаба Црвене звезде Владана Милојевића, сумирао је утиске после победе у осмини финала Купа Србије над екипом ТСЦ из Бачке Тополе.

Шампион Србије тријумфовао је резултатом 4:1 головима Николе Стојиљковића и Дејана Јовељића, а двоструки стрелац на стадиону „Рајко Митић“ био је Вељко Симић.

– Увек су незгодне утакмице после репрезентативне паузе, а нама и после великог броја одиграних мечева до сада. Мало смо слабије ушли у утакмицу… ТСЦ је показао да је врло озбиљан противник и држао се до нашег првог гола. Екипи из Бачке Тополе желим да се нађе у друштву Црвене звезде, јер клуб, стручни штаб и играчи заслужују да буду у Суперлиги – рекао је Косановић.

Први сарадник тренера Милојевића нагласио је важност дуела за пласман у четвртфинале Купа Србије.

– Овај дуел нам је добро дошао да свако искористи шансу која му се указала и најважније је да смо прошли у четвртфинале Купа Србије. Битно је и да се нико није повредио, јер се зна да кубуримо са повредама играча. Идемо даље, окрећемо се дербију са Радничким у Нишу и после Наполију у Лиги шампиона – завршио је Косановић.

Извор: ФК Црвена звезда

Повезане вести

Leave a Comment