Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Павков се дружио са навијачима

Милан Павков је постао навијачима миљеник број један, после голова Ливерпулу за историјску победу у Лиги шампиона стекао је статус хероја, а добио је и мајицу са својим ликом и добро познатим стиховима.

У оквиру увода у утакмицу осмине финала Купа Србије са ТСЦ-ом из Бачке Тополове, на стадиону „Рајко Митић“ одржана је промоција мајице, а том приликом уприличено је и дружење звездаша са високим голгетером.

На десетине заинтересованих било је у Ред Стар шопу на Маракани. Бројни навијачи имали су јединствену прилику да се друже са Павковим, као и да се фотографишу са њим и добију аутограм од јунака тријумфа за памћење.

Снажни нападач је стрпљиво свима излазио у сусрет, највише аутограма отишло је на улазнице са утакмице против Ливерпула, а потписивао је и мајице са својим ликом, па су навијачи добили успомене за цео живот. Било их је из целе Србије, док је чак 50 деце стигло из Неготина и претходно је било у посети клупском музеју.

– Прија подршка навијача, а и мајица ми се веома допада. Све заједно буди јединствен осећај, заиста сам одушевљен и веома захвалан. Много сам срећан што је дошло оволико навијача, а посебно деце – истакао је Павков.

Извор: ФК Црвена звезда

Повезане вести

Leave a Comment