Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

Томић – Трећа четвртина је била кључна

Кошаркаши Црвене звезде доживели су четврти пораз у Еврокупу. Андора је славила резултатом 91:80. Звезда сада има скор 4-4 и прилично је закопликовала свој статус за пролаз у ТОП 16.

Тренер Томић је изјавио након утакмице да је трећа четвртина била кључна. 

Честитам Андори. Прво полувреме смо контролисали игру, али онда много изгубљених лопти. Нисмо могли да играмо добро у нападу. Такође, неколико офанзивних скокова, тешких шутева и то је на крају та разлика“, рекао је Томић и додао:

„То сам често говорио, у Еврокупу морате да играте 40 минута, а ми смо играли 30. То није довољно“.

Повезане вести

7 comments

josif нов 21, 2018 at 07:55

Sledece 2 utakmice treba da budu uslov Tomicu,dakle pobeda protiv vecitog rivala kao melem na ranu i pobeda protiv Brese za prolazak u top16 u EK ili neka ide zajedno sa Perperogluom i Zirbesom.Mislim dase totalno pogubio,postao antipatican nekulturnim ponasanjem kad ga pitaju na koliko posto spremnosti mu igra ekipa,taj njegov kao „duhovit“odgovor je bio samo dokaz nervoze zbog toga sto kola polako ali sigurno krecu nizbrdo a on nezna kako da ih zaustavi.Prihvatio je da mu Covic bude bekap plej,a da se umesto Safeta Jankovica dovede cetvorka jer Simanic je vise trojka a na cetvorci moze samo izgoreti,ponizava Keselja koji je kladim se bolji od rekreativca Stratosa.Znaci ili 2 pobede ili rekonstrukcija na celu sa Sasom Obradovicem dok nije kasno.pozz

Reply
Veteran Sever нов 21, 2018 at 12:39

Ovo za Simanica si dobro primetio! Nije on za poziciju cetiri, ne ume da igra ledjima, u odbrani ga svaka jaca cetvorka lako ugura i otrese pod kosem… E, sad za poziciju tri nema tehniku vodjenja lopte, i to ocigledno niko od silnih trenera strucnjaka nije radio sa njim… plasim se da ce Borisa ostati negde „izmedju“… Safet je dripcina neopevana, ali morali smo da ga zadrzimo, a ne da izmisljamo neke izlazne klauzule i uplatnice zaostalih plata(Reg. komisija KSS ustanovila 5 neisplacenih plata i neisplacene premije za titulu u KLS) i naravno niko ne prica da su ga samarali u svalcionici Antic i Lazic…Ali, koga sisa…sad je grobarcina…i jbg…Ima jos nesto..ja sam ovde vristao o neverovatnoj nepripremljenosti igraca, ali izgleda da su moji startni ljubimci Regland i Faje(o paralizovanom Grku necu ni da pricam…to je skandal kakvog rekreativca imamo u ekipi…) generalno fizicki izraubovani igraci i da oni zapravo NIKADA nece imati snage da ozbiljno igraju odbranu(Regland) i da imaju fizicki pun ritam vise od 10 minuta(Faje)! Ovde javnost malo zna, da je u italijanskom prvenstvu Faje bio suspendovan na godinu dana, a potom mu smanjena kazna na 6 meseci, jer je koristio doping!!! Vadimo se da imamo sve pobede do sad u ABA ligi, ali…. briga brigu stize!

Reply
Dragan нов 21, 2018 at 15:20

Ponizava Keselja, ponizava Davidovca, Nenadica, Ristica, ubija samopouzdanje Dobricu… ja bio odusevljen kad sam letos cuo da je Tomic postao trener, a on bezobrazno los trener!!! Pojma nema!!! Alimpije je za njega Greg Popovic….onda je sve jasno kad onaj muceni Alimpije bolji od njega…Kako neko napisa: fuj, fuj, fuj!

Reply
MILOS RANKOVIC нов 21, 2018 at 01:12

OVAJ COVEK STO SE PREDSTAVLJA VETERAN SEVER SVE JE U PRAVU SVAKA TI CAST TI UVEK ZNAS STA JE PROBLEM ALI NIKAKO DA GA RESIS TRENERU JA SAM ZA TO AKO IZGUBIS U SUBOTU PUTUJ TI KUCI U ATINU I POVEDI COVICE ZAJEDNO TATU I SINA I TVOG GRKA TOLKE GODINE U OLIMPIJAKOSU I NISTA NISI NAUCIO STO NISI IGRAO SA DVE CETVORKE KAD VIDIS DA ODZO I CIRBES NEMOGU DA STIGNU NA SUT ZA TRI POENA

Reply
Veteran Sever нов 21, 2018 at 00:34

Nema sta da se prica…ako u subotu ne pobedimo grobare, odmah isto vece otkaz Tomicu!!!! Naravno, i dvojici, trojici igraca koji kod rodjenog oca ne bi igrali… Mislim da Covicu neko drma kavez i da on vise nije za predsednika KK Crvena Zvezda! Kapa do zemlje za sve sto je uradio, ali on se ili pogubio totalno ili se umorio!!! On vise ne zna ni sta prica, ni sta radi…Crveno-beli brod vodi u pogresnom smeru vec drugi godinu!!!

Reply
Dragan нов 21, 2018 at 00:27

Ti, Tomicu nisi citav…ali, majke mi! Sta nas Bog kaznio da nam ti bides trener!!? Cak, i Kuzmanovic, kao strucni komentator, koji uvek zataskava kada Zvezda igra slabo, na kraju rece da nesto mora da se menja, jer iste slabosti se ponavaljaju , a i dalje ista petorka pocinje utakmicu, iste izmene slede, ista igra u napadu, ista losa odbrana, i konacno rece da to sto igra Perperoglu u odbrani i napadu „u najmanju ruku je neozbiljno i neodgovorno“…Ali, nije polupokretni Grk kriv, nego je kriv onaj sto ga drzi u igri i to da cuva Jeleneka koji je u toj Trecvoj cetvrtini skoro sve koseve dao ili asistirao, a Tomic svog ortaka drzi i drzi u igri…Pa, ovo je uzas…kako se i Tomic i predsednik(koji rece da nismo bolesni pa da osvajamo stalno titule!!!!????) igraju sa klubom!!!!

Reply
putuj te zajedno нов 20, 2018 at 23:38

I ti i truli Stratos pogubljeni Borisa i indisponirani Filip…..Putuj te sto prijeeeeeeeeeeeeee…….Fujjjjjjjj

Reply

Leave a Comment