Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноНајновијеФудбал

Крстичић – Највише амбиције у Купу

Нова радна недеља доноси нове изазове нашим фудбалерима. Овог пута изабранике Владана Милојевића очекује утакмица осмине финала Купа Србије против екипе ТСЦ-а, у среду од 15 часова.

– Нема потребе додатно нагалашавати да су циљеви у Црвеној звезди увек највећи. Сви имамо велике амбиције у Европи, али никако не заборављамо обавезе у домаћем такмичењу. Желимо да на крају ове сеозоне са навијачима славимо дуплу круну. Зато се врло озбиљно припремамо за меч са амбициозном екипом ТСЦ-а. Нисмо се састајали, али знам да они доста улажу и да су све бољи. Доћи ће максимално мотивисани на наш стадион, али ми знамо да нам је победа приоритет. Стручни штаб врло темељно анализира сваког противника, тако да ће нам много помоћи и овог пута  – рекао је Крстичић.

Наши фудбалери већ сада иза себе имају 29 одиграних утакмица, а до краја полусезоне очекује их још осам мечева.

– Заиста невероватне бројке, многе екипе широм света толико мечева одиграју током целе сезоне, а ми смо то урадили за мање од пет месеци. Истина је да ми играчи много више уживамо у утакмицама, него у тренинзима, тако да се заиста не жалимо. Од првог тренутка када сам дошао у Звезду прижељкивао сам овакав развој догађаја, надао сам се великим утакмицама и повратку на старе стазе славе. Зато, и поред умора, уживамо у сваком минуту проведеном на терену. Свесни смо шта нас чека до краја полусезоне. Сада је можда и најважније да будемо најбољи и дамо све од себе.

Наша екипа на најбољи начин искористила је репрезентативну паузу.

– Неколико дана одмора оставили смо иза нас и већ током претходне недеље почели смо да се припремамо за нову утакмицу. Имали смо мало више времена да порадимо на стварима на којима иначе не стижемо да радимо због великог броја утакмица. Тренирали смо по два пута на дан и могу да кажем да смо одлично физички припремљени за све што нас чека до краја полусезоне. Сада је на нама да то покажемо и на терену. Сигурно су нам недостајали играчи који су са својим националним тимовима, али они тамо вредно тренирају и сви смо поносни што имамо тако велики број репрезентативаца – поручио је Крстичић.

Извор: ФК Црвена звезда

Повезане вести

Leave a Comment