Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Тешка победа Звезде у Цељу

Хокејаши Црвене звезде одиграли су прву од две утакмице у Цељу. Након велике борбе црвено-бели су остварили нови тријумф у словеначкој ИХЛ лиги.

ХК ЕЦЕ Цеље : СКХЛ Црвена звезда 1:2 (0:0, 0:0, 1:2)

Као да је првенствена пауза оставила трага на Звездиним хокејашима који у прве де трећине нису успевали да пронађу пут до гола домаћина.

На самом почетки трећег периода игре наши оклопници коначно успевају да матирају одбрану Цеља. Артјом Кулешов је на асистенцију капитена Марка Бркушанина довео црвено-беле до предности. Овај погодак је дао крила Звездиним играчима који у 46. минуту преко Андреја Цвика стижу до предности од 2:0. У 50. минуту домаћин је стигао до гола и ушло се у неизвесну завршницу. У самом финишу домаћин изводи из игре и голмана и са играчем више у пољу покушава да стигне до изједначења. Ипак мрежа голмана Арсенија Ранковића остала је нетакнута.

Овом победом Црвена звезда се учврстила на лидерској позицији, а нови меч два тима на програму је већ у недељу 18. новембра.

Дворана: Цеље. Гледалаца: 120. Судије: Јерам, Јаворник, Режек. Казне: ЕЦЕ Цеље 6 минута, Црвена звезда 6 минута.

ЕЦЕ ЦЕЉЕ: Гајшек, Трелц, Ф. Јерам, У. Јерам, Кастелиц, Клавжар 1, Кнез, Колар, Кукович, Немечек, Ограјеншек, Огризек, Рибич, Сребот, Вох, Ј. Зупанц, М. Зупанц.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Митић, Ранковић, Анић, Бркушанин (1ас), Чегринцев, Даниел, Гаидаш, Јанковић, Јововић, Кулешов 1, Марковић, Машић, Новаковић, Подунавац, Ристић, Сабадош (1ас), Шпањевић, Вукичевић, Цвик 1.

(извор/фото: czbgtv.com)

Повезане вести

3 comments

Goran нов 18, 2018 at 08:18

Bravo momci,samo jako!

Reply
Loki нов 17, 2018 at 21:46

Samo napred, majstori!!!! I -Delije: hajde da bodrimo hokejase kao nekada kada je zimska dvorana bila tesna…

Reply
Dragan нов 17, 2018 at 21:42

Crveno-beli oklopnici ponos crveno -bele porodice…!!!

Reply

Leave a Comment