Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОстало

Рагбисти шампиони Србије

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ПАРТИЗАН 36:16

 

Рагбисти Црвене звезде одбранили су титулу шампиона Србије пошто су у финалу плеј-офа савладали Партизан са 36:16.

Меч је одигран на теренима СЦ Инге у Београду. Црвено-бели су били одлични на почетку утакмице. Играли су сјајно у одбрани, па су на полувреме отишли са вођством од 10:0.

Партизан је успео да се консолидује. Пришли су на само четири поена заостатка. Било је 16:12, па 20:16 за нашу екипу, а онда је уследила фуриозна завршница шампиона. Уписали су још 16 поена до краја, а ривалу нису дозволили више ниједан поен, па је на крају Црвена звезда остварила тријумф резултатом 36:16.

За Црвену звезду у финалу плеј-офа су наступали Милош Зоговић, Илија Крстић, Александар Ђорђевић, Петар Милановић, Рајко Трифуновић, Стефан Недељковић, Војислав Дедић, Слободан Миленковић, Владислав Дедић, Марко Јанковић, Предраг Кеглић, Никола Ђурић, Сем Херон, Матеј Бајић, Денис Ченгај, Стефан Николић, Вук Штрбац, Марко Сатев.

Следећег викенда црвено-бели ће поново одмерити снаге са вечитим ривалом, овога пута у финалу Балканске Суперлиге. Уколико поново тријумфују наши рагбисти ће ућиа у анале као екипа која је први пут освојила четири трофеја у једној сезони.

Ово је рагбистима Црвене звезде трећа шампионска титула у клупској историји.

Повезане вести

2 comments

Goran нов 12, 2018 at 14:50

Bravo momci samo cepajte sve!

Reply
Loki нов 11, 2018 at 19:32

Bravo!!!! Bio sam prisutan na utakmici i bilo je sjajno…ne znam zasto marketinski u nasoj zemlji ragbi, koji je jedan od najzahtevnijih i najuvazenijih sportova na svetu, nema ikakav tretman!!! I obaveza je ovog sajta da makar ovde javnosti se predoci da cemo mi biti cetvorostruki sampioni ove sezone ako narednog vikenda pobedimo opet Partizan u balkanskoj ligi. I da se predoci navijacima Zvezde da se vise pise o crveno-belim ragbistima u Engleskoj, Americi(!!!) i Makedoniji nego kod nas!!! Mi se stalno hvalimo kako smo sportska nacija, je li, (pa na Olimpijskim igrama Slovenija osvoji dve medalje vise od nas), a najjaci ragbi tim Istocne Evrope gleda 80 ljudi, a onda odemo u Skoplje…i u drzavi koje je pet puta manja od nas i koja nema neki sportski pedigre.. nase ragbiste gleda odusevljeno 2.000 ljudi(i slovima: dve HILJADE ljudi)… Stoga molim prijatelje sa ovog naseg sajta da posvete malo vise paznje ragbistima koji su evropska klasa!!!! Slicna prica je i sa hokejasima(razbijamo sve…pre par dana pobedili Mevescak u Zagrebu, pred 3.000 gledalaca, i u direktom prenosu jedne hrvatske i jedne slovenacke televizije!!!!). Zasluzuju!

Reply

Leave a Comment