Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноНајновијеФудбал

Милојевић – Задовољан партијом пред паузу

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић нагласио је како су на најбољи могући начин завршили са обавезама пред одлазак на репрезентативну паузу.

 

Шампион Србије савладао је Динамо из Врања са 3:0 на утакмици одиграној у Сурудлици.

– Мислим да смо заслужено победили, желели смо да овај део пред преко потребну паузу завршимо на најбољи могући начин. Имали смо одређених кадровских проблема, момци који су били на терену су јако добро одиграли и због тога сам срећан и задовољан. Иако имамо играче који немају доста утакмица у ногама, сваки тренутак знају да искористе – рекао је Милојевић.

Звезда је у кратком периоду, за мање од месец дана два пута гостовала Динаму, у шеснаестини финала Купа Србије у Врању, а сада у Сурдулици у оквиру Суперлиге.

– Честитам и Динаму на партији, ово нам је за кратко време друго гостовање, а Звезда има много навијача и драго нам је када гостујемо у Сурдулици и Врању. Динамо је новајлија и јако му је тешко да игра ван Врања, у суштини као гост и када је домаћин. Видело се у Купу колико им значе навијачи. Мислим да би могла да се мало спусти лопта и да се нађе неко решење да Динамо игра у свом граду – поручио је Милојевић и додао:

– Господин Драган Антић је кажњен, мислим да је усијане главе рекао то што јесте и верујем да баш и не мисли тако. Треба да се бавимо фудбалом и дешавањима на терену, да гледамо своје играче и да будемо мало пажљивији. Фудбал је једна врло лепа ствар, можда и најлепша коју имамо, и треба да водимо рачуна мало шта причамо – закључио је тренер шампиона Србије.

Повезане вести

1 comment

зики нов 11, 2018 at 11:49

да ли вам и сада не ваља вукановић?довесите га .лако се ослобађа ччувара ,лако постиже голове .добар је раде крунић иако кошта ,чаврић ако је у форми ,слабији смо по крилима

Reply

Leave a Comment