Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Омладинци и кадети у исто време

Пред љубитељима фудбала је још један садржајан викенд током којег их очекују два директна преноса на Јутјуб каналу Звезда кидс.

Дводневни програм ће отворити омладинци Црвене звезде који у суботу од 11 часова гостују Интернационалу у оквиру 15. кола Омладинске лиге Србије.
Изабраници Братислава Живковића покушаће да наставе победнички низ, јер су у серији од пет тријумфа, а њихов меч бићете у прилици да пратите у директном преносу.

Истовремено ће у потрагу за новим слављем кренути ученици Славољуба Ђорђевића, које чека гостовање Раду у 16. колу Кадетске лиге Србије. Играчи рођени 2002. године у досадашњем делу такмичења остварили су 10 победа уз реми и четири пораза, и заузимају треће место на табели са 31 бодом.

Наредног дана, у недељу од 13 часова, Графичар ће спустити завесу на богат викенд. Звездина филијала одмериће снаге са Звездаром у 13. колу Српске лиге Београд, са намером да упише девети првенствени тријумф и задржи лидерску позицију, уз директан пренос на Јутјуб каналу Звезда кидс.

Повезане вести

Leave a Comment