Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојка

Црвено-бела одбојкашка субота

Предстојећи викенд биће богат за све љубитеље одбојкашког спорта. Одбојкашице и одбојкаши Црвене звезде у суботу играју своје мечеве у оквиру 8. кола БПШ Супер лиге Србије.

– ЖОК Црвена звезда:

Само три дана након великог тријумфа над екипом Јединства из Старе Пазове у заосталом првенственом дуелу, црвено-беле одбојкашице гостују у Панчеву екипи Динама. За очекивати је да наше девојке без већих проблема дођу до новог тријумфа с`обзиром да Динамо тренутно заузима последњу позицију на табели БПШ Супер лиге без освојеног бода у седам одиграних мечева.

Претходне сезоне две екипе су одиграле два сусрета и у оба су наше девојке славиле максималним резултатом 3:0.

– БПШ Супер лига Србије, 8. коло:
Динамо Панчево : ЖОК Црвена звезда
Дворана: Хала спортова ЈКП „Младост“
Датум: Субота 10. новембар 2018. г.
Почетак: 19 часова

– ОК Црвена звезда:

У оквиру 8. кола БПШ Супер лиге Србије за одбојкаше на програму је вечити дерби. Две екипе у предстојећи меч улазе са различитих позиција. Црвено-бели су лидери на табели са 17 осовјених бодова, док вечити ривал на петом месту има скор од 3 победе и 4 пораза. У претходном колу наши одбојкаши су савладали Спартак из Љига са максималних 3:0, док је Партизан истим резултатом поражен у Новом Пазару.

Последњи пут су се две екипе састајале у сезони 2016/17. Црвена звезда је као гост славила са 3:0, док су на домаћем терену црвено-бели поражени резултатом 2:3. Претходне сезоне две екипе се нису састајале пошто је вечити ривал био члан другог степена такмичења.

– БПШ Суоер лига Србије, 8. коло:
Партизан : Црвена звезда
Датум: Субота 10. новембар 2018. г.
Почетак: 18 часова

Повезане вести

Leave a Comment