Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Принудни одмор за Стојковића и Чаушића

У величанственој ноћи на стадиону „Рајко Митић“ црвено-бели су головима Милана Павкова савладали прошлосезонског финалисту УЕФА Лиге шампиона екипу Ливерпула резултатом 2:0. У општем, заслуженом слављу ипак има и ствари које нису тако лепе.

Почетком другог полувремена стандардни десни бек Филип Стојковић остао је на земљи и није могао да настави сусрет. Накнадним анализама утврђено је да је дошло до нагњечења лигамената левог скочног зглоба. Иако се у старту страховало да је повреда и теже природе, Стојковића свакако очекује пауза због које ће пропустити првенствени меч у Сурдулици против Динама из Врања, а такође неће се моћи ставити на располагање селектору репрезентације Црне Горе за последња два сусрета УЕФА Лиге нације.

У финишу меча бол у задњој ложи осетио је у Горан Чаушић, али пошто је до тог момента тренер Владан Милојевић већ извршио све три измене, Чаушић је стегао зубе и издржао до краја сусрета. Сада му следи пауза и опоравак.

Свакако нашем клубу иде у корист чињеница да након 16. кола Супер лиге Србије следи двонедељна пауза, па ће обојица Звездиних првотимаца имати времена да се опораве од повреда и наставе даље битке како у домаћем шампионату, тако и у Лиги шампиона. Очекује се да ће обојица бити спремна за меч 17. кола СЛС-а када Црвена звезда гостује у Нишу екипи Радничког.

Повезане вести

Leave a Comment