Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Пета победа омладинаца у низу

Омладинци Црвене звезде савладали су Јединство у дуелу 14. кола Омладинске лиге Србије резултатом 3:0.

Идеално су изабраници Братислава Живковића отворили меч, а прву прилику да донесе вођство домаћину имао је Алекса Терзић са беле тачке у 6. минуту. Борисав Бурмаз је оборен пред голом Петровића, а одговорност је преузео капитен Звезде који је са 11 метара погодио стативу.

Брзи бочни фудбалер поправио је утисак у 13. минуту, истрчао је контру и са левог крила упослио Бурмаза који је потом асистирао Купусовићу за водећи погодак.

Наставили су црвено-бели на крилима одличне игре и расположеног Бурмаза да задају главобоље ривалу, а управо је наш нападач у 17. минуту удвостручио предност након што се ослободио Грујичића.

Осетну залиху шампион Србије чувао је до завршнице меча, да би минут пре краја утакмице Пулетић на додавање Дедијера разрешио све дилеме и поставио коначни резултат.

Наши омладинци петим узастопним тријумфом стигли су до 29. бода уз учинак од девет победа, два ремија и три пораза.

Црвена звезда – Јединство 3:0 (2:0)

Стадион: Помоћни терен стадиона „Рајко Митић“. Судија: Павле Томић. Стрелци: Купусовић у 13, Бурмаз у 19. и Пулетић у 89. минуту. Жути картон: Гордић (Црвена звезда)

Црвена звезда: Гордић, Милисављевић (од 4. Кукољ), Стајић, Аџибаба, Миликић, Јовичић, Купусовић (од 50. Великић), Стојановић (од 75. Дедијер), Бурмаз, Јочић (од 87. Пулетић), Терзић (од 62. Ајдиновић).

Јединство: Петровић, Тадић, Тмушић, Поповић (од 46. Стефановић), Филиповић, Грујичић (од 46. Добрисављевић), Павловић, Головић (од 81. Н. Илић), Јеринић (од 46. Мочић), М. Илић, Николић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment