Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЖенска кошаркаКошаркаНајновије

Кошаркашице дочекују новосадску ЖКА

Кошаркашице Црвене звезде у четвртак 1. новембра савладале су екипу Триглава из Крања у оквиру регионалне ВАБА лиге, а већ у суботу имају нови испит. У оквиру 7. кола Прве женске лиге Србије црвено-беле дочекују екипу Новосадске ЖКА.

Новосадска екипа је претходне сезоне доминантно остварила пласман у елитни ранг српске женске кошарке, а након шест одиграних утакмица у елити имају скор од пет победа и само један пораз и на табели деле позиције од 2. до 4. места са екипама 021 и Радивој Кораћ. Новосађанке су једини пораз доживеле управо од Радивоја Кораћа (75:79) у 1. колу шампионата, а затим је уследио низ од пет узастопних победа (Партизан 1953-94:70, Бор-63:60, Шабац-88:70, Врбас Медела-85:74, Лозница-75:69).

Црвена звезда и Новосадска ЖКА до сада нису играле званичне мечеве, а свакако се очекује тежак меч за наше девојке јер ће поред противника морати да се изборе и са умором због недавне утакмице у Крању и самог пута. Ипак црвено-беле које не знају за неуспех у свим овосезонским такмичењима свакако су фавориткиње у предстојећем сусрету.

– Прва женска лига Србије – 7. коло:
ККЖ Црвена звезда : Новосадска ЖКА
Дворана: Железник
Датум: Субота 3. новембар 2018. г.
Почетак: 17:30 часова

Повезане вести

Leave a Comment