Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојка

Црвено-бели одбојкашки петак

Одбојкашице и обојкаши Црвене звезде у петак 2. новембра играју своје мечеве БПШ Супер лиге Србије.

Црвено-бели одбојкаши који су тренутно лидери националног шампионата дочекују екипу Спартака из Љига. Екипа Спартака тренутно заузима предпоследњу девету позицију, а остварили су скор од две победе и четири пораза. У историји досадашњих мечева две екипе Црвена звезда је далеко успешнија. Од последњих 20 одиграних мечева одбојкаши Спартака из Љига успели су да славе само у два меча. У сезони 2010/11 Спартак је изненадио Звезду у Београду и славио резултатом 2:3, док је у сезони 2015/16 у Љигу домаћин славио максималним резултатом 3:0.

Претходне сезоне у оквиру 3. кола Супер лиге наши одбојкаши су славили у Љигу тесним резултатом 3:2, док је у 16. колу у Београду било нешто лакше. Црвена звезда је славила 3:1.

– БПШ Супер лига Србије – 7. коло:
Црвена звезда – Спартак Љиг
Хала: УСЦ „Вождовац“
Датум: Петак 2. новембар 2018. г.
Почетак: 18 часова

Црвено-беле девојке, након успеха у Обреновцу и победе у четвртфиналу Купа Србије над екипом ТЕНТ-а (3:1), дочекују екипу Визуре из Руме. Наше одбојкашице до сада су одиграле у националном шампионату три сусрета и имају стопроцентан учинак, док Румљанке имају скор од четири победе и два пораза. Биће ово велики испит за црвено-беле у којем ће се можда и назрети колики су домети ове екипе у овогодишњем шампионату.

Дуели две екипе увек су били пуни узбуђења, а претходне сезоне су и директно одлучивали о шампиону Србије. Визура је у лигашком делу славила у оба меча и то минималним резултатима 3:2. Исти учинак Румљанке су оствариле у финалу домаћег плеј-офа, пошто су у Руми оствариле два тријумфа 3:1 и 3:2, док су у Београду славиле са максималних 3:0 и стигле до шампионске титуле.

– БПШ Супер лига Србије – 7. коло:
ЖОК Црвена звезда : Визура Рума
Хала: УСЦ „Вождовац“
Датум: Петак 2. новембар 2018. г.
Почетак: 20:30 часова

Улазнице за оба меча ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара.

(фото: ОК Црвена звезда; ЖОК Црвена звезда)

Повезане вести

Leave a Comment