Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноНајновијеФудбал

Звезда ауторитативно гази кроз Супер лигу!

  • ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – БАЧКА 3:1 (2:0)

Црвена звезда је у пуном гасу, утакмице се смењују као на траци. Након недељног успешног гостовања већ данас у оквиру 14. кола Звезда је угостила Бачку. И наставила у истом ритму.

Звезда отвара утакмицу на перфекатан начин. Гости нису били ни свесни да је утакмица почела а већ су губили са 1:0. У 26. секунди Милан Павков је матирао голмана Бачке. Натрчао је на одбијену лопу и прецизним ударцем савладао голмана. Таман се чинило да гости хватају ритам утакмице а већ је било 2:0. Играо се 15. минут, Симић са леве стране одлично центрира и бележи нову асистенцију. Егзекутор је био Гобељић. Одлично је ухфватио волеј и гостујући голман је поново био принуђен да вади лопту из мреже.

Бачка је прву шансу имала у 29. минуту али без резултатског ефекта. У том периоду Бачка је покушавала да игра фудбал, али су наши фудбалери углавном лако излазили на крај и брзим преносом лопте угрожавали госте. У 39. минуту нова шанса за Звезду. И то она стопостотна. У шанси се нашао Павков, Гобељић одлично центрира Павков главом шутира али се истако и голман Бачке.

Звезда и у другом полувремену наставља у истом темпу. У 52. минуту поново шанса за Павкова и поново идеална, али се Павков обрукао и морао је боље. Родић је пробио по левој страни и хируршки прецизан центаршут, Павков у одличној ситуацији али резултат се није мењао.

Након тачно сат времена игре Павков напушта игру и уместо њега улази Стоиљковић. А у 63. минуту на семафору је већ стајало 3:0. Стрелац је био Вељко Симић. Повукао је лопту и шутирао, лопта на путу ка голу је закачила једног играча Бачке променила правац и завршила у мрежи. Одмах након гола Звезда је опет у шанси али се Марин није добро снашао и севнула је контра гостију и смањилу су резултат. Стрелац је био Радиновић након прецизног шута Борјан је био немоћан.

Период игре где су гардови дефинитивно били спуштени, ређале су се добре прилике на обе стране. У 72. минуту шансу је добио и млади Јовељић, место му је уступио Симић.

76. минут црвени картон за Живковића из Бачке. Оборио је Срнића у гол шанси. Марин изводи слободан ударац и лопта је окрзнила спољни део мреже.

У 80. минуту и Јевтовић добија своје минуте, улази у игру уместо Срнића. Бележимо и 90. минут и прилику за Јовељића али остало је без промене у резултату. У другом минуту судијске надокнаде и Марин је могао дс се упише у стрелце, али је из повољне прилике шутирао преко гола.

У лепој и доста квалитетној утакмици Звезда је забележила и 13. тријумф у домаћем првенству. Наставили су успешно да корачају ка одбрани титуле.

Београд – Стадион: Рајко Митић. Судија: Александар Живковић. Помоћници: Горан Бељин и Драган Перановић. Жути картони: * (Црвена звезда), * (ОФК Бачка). Црвени картон: Милош Живковић (ОФК Бачка) у 76. минуту. Стрелци: 1:0 Милан Павков у 1, Марко Гобељић у 15, 3:0 Вељко Симић у 62, 3:1 Угљеша Радиновић у 64. минуту.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Гобељић, Савић, Дегенек, Родић, Јованчић, Чаушић, Срнић (од 80. Јевтовић), Симић (од 72. Јовељић), Марин, Павков (од 61. Стојиљковић). Тренер: Вчадан Милојевић.

ОФК БАЧКА: Зоговић, Илић, Живковић, Младеновић, Јовановић, Мићић, Пантић, Грабеж, Којић (од 57. Радиновић), Гаврић (од 74. Арсић), Чековић (од 64. Макарић). Тренер: Дејан Челар.

Повезане вести

3 comments

Hadži Dragan NBG окт 31, 2018 at 22:28

Bravo Zvezdo, bravo Miloje. Daj samo, molim te, Melega malo ubaci, sve ostalo je na mestu.

Reply
Србин са Космета окт 31, 2018 at 22:23

Јованчић је захвалан играч,као некада Баралић,Канатларовски,обавља огроман посао на средини терена!

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 31, 2018 at 21:11

lagano i dosta bolja igra..meljemo dalje do titule

Reply

Leave a Comment