Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Јовица Рус: „Момци заслужују већу подршку“

Хокејаши Црвене звезде претходног викенда остварили су две победе над љубљанском Славијом у оквиру словеначке ИХЛ лиге. Након ових сусрета у леденој дворани хале „Пионир“ црвено-бели оклопници су направили значајан помак на табели и са правом конкуришу и за највиши пласман.

Захваљујући колегама са портала „czbgtv.com“ у прилици смо да вам пренесемо и прве утиске након мечева нашег тренера Јовице Руса који је имао и јасну поруку за све Звездаше:

– „Славија је јака екипа. Ипак, наша екипа је показала карактер и дисциплину. Честитам момцима који заслужују већу подршку публике. Играмо добар хокеј и греота је што наше утакмице нису више посећене. Биле су ово праве, тврде утакмице и кроз овакве мечеве растемо као тим“

Наши хокејаши и у оваквим неспортским условима који владају у српском хокеју остварују одличне резултате и свакако заслужују подршку навијача. Најбржи колективни спорт на свету сигурно има доста присталица у Београду и Србији и ред је да трибине ледене дворане „Пионир“ буду испуњеније и да се на њима поново чује песма Звездаша, јер наш клуб са њима може и много више од овога што тренутно чини, а и сада су свакако резултати изнад очекиваних.

Повезане вести

Leave a Comment