Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоНајновијеРегионална лига

И сплитски Јадран бољи од Звезде

Ватерполисти Црвене звезде претрпели су нови пораз у регионалној А1 лиги. Бољи од пулена Дејана Савића били су ватерполисти сплитског Јадрана.

Јадран Сплит : Црвена звезда 11:5 (3:1, 2:2, 2:1, 4:1)

И након трећег одиграног кола у регионалном такмичењу наши ватерполисти остају на дну табеле без и једног освојеног бода. Гостовање у Макарској очекивано се завршило новим, четвртим узастопним поразом у свим такмичењима. Са друге стране Сплићани остају на врху табеле заједно са екипом загребачке Младости. Обе екипе имају максималан учинак.

Од самог старта меча домаћин је био у предности која је половином друге четвртине износила и три гола разлике (5:2). Ипак, наши ватерполисти успевају головима Душана Васића и Вељка Танкосића да почетком трећег периода дођу на само гол заостатка, али домаћин прави серију од 5:0 и решава питање победника.

У нашој екипи по један погодак постигли су Вељко Танкосић, Милош Маскимовић, Душан Васић, МАрко Радовић и Ђорђе Љубеновић, док су у победничкој екипи по два гола постигли Аљоша Кунац, Иван Домагој Зовић и Анђело Шетка.

У наредном 4. колу регионалне А1 лиге наши ватерполисти дочекују сплитски Морнар Бродоспас. Меч је на програму 10. новембра.

Повезане вести

Leave a Comment