Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоРагби

Поход на нови овосезонски трофеј

Предстојећи викенд биће занимљив за све љубитеље рагби спорта у Србији. Регионална Балкан Супер лига у рагбију 13 стигла је до саме завршнице. И ове сезоне у полуфинале такмичења пласирале су се четири екипе из Србије што свакако показује потпуну доминацију наших клубова у овом спорту на подручју Балкана.

У недељу 28. октобра на помоћном терену Спортског центра „Чаир“ у првом полуфиналном дуелу састају се екипе нишког Радничког и Црвене звезде. Наши рагбисти апсолутни су фаворити не само у овом дуелу, већ и у целом првенству пошто у овој сезони не знају за пораз нити у једном такмичењу. Црвено-бели су ове сезоне већ освојили два трофеја, Суперкуп и Куп Србије.

Црвена звезда и нишли Раднички ове сезоне већ су одиграли два меча у Првој лиги Србије, а црвено-бели су остварили две убедљиве победе. У Нишу 22. априла наши рагбисти су славили резултатом 56:0, док је у Београду 2. септембра било 94:2 за црвено-беле.

У другом полуфиналном дуелу Регионалне Балкан Супер лиге састају се екипе Дорћола и Партизана, а меч се игра на стадиону ФК Херој Полет у Јајинцима.

– Регионална Балкан Супер лига – полуфинале
Раднички Нип : Црвена звезда
Стадион: Помоћни терен СЦ „Чаир“
Датум: Недеља 28. октобар 2018. г.
Почетак: 14 часова

Повезане вести

Leave a Comment