Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошарка

Сви ко један у Маркову част!

Кошаркаши Црвене звезде су у 3 колу Еврокупа поражени у Бреши. А већ у наредном колу их очекује јако тежак и „специфичан“ меч, противник је Турски Галатасарај.

Меч са Галатасарајем увек носи посебну тежину за све којима је црвено бела боја у крви због убиства нашег навијача и брата Марка Ивковића. Подсећамо наш Марко је убијен 21 новембра 2014 у Истамбулу.

С’тим у вези и највернији навијачи група Делије прекидају бојкот и најављују долазак у дворану да у част Марка Ивковића подрже клуб и помогну да  Црвена звезда дође до нове победе. На свом Делије.нет форуму су написали и позвале све навијаче.

Делије су одлучиле да ову утакмицу испрате онако како су све до сада са овим клубом! Зато позивамо све оне којима је Звезда у срцу, све групе, све људе који поштују име и презиме нашег друга, да се појаве на овој утакмици у мајици нашег Брата и тако још једном одамо почаст нашем страдалом Брату! Наравно, и да понесемо наш тим до нове победе која је за нас више од игре! Купујте карте на време, нека цела хала буде коп! 
ИВКОВИЋ МАРКО!

И ми се придружујемо позиву и надамо се да ће се навијачи одазвати у што већем броју и да заједничким снагама помогнемо клубу у овом тешком сусрету. Да још једном направимо фантастичну атмосферу и пошаљемо предивну слику у свет.

У Маркову част сви у „Пионир“! 

Повезане вести

2 comments

ds Banja Luka окт 26, 2018 at 13:55

Nikad mi nece biti jasno stavljanje navijaca iznad kluba.Valjda se klub bodri uvijek i svuda,a ne selektivno,da se razumijemo i poslije 4 god. mi je velika tuga zbog Marka.Marko zivi i zivjece u nasim srcima dok smo zivi.Mislim da podrska KK. treba da bude stalna,a ne selektivna jer ovim se samo pravi cirkus nije potreban Galatasaraj da bi se dala podrska Marku i da bi se on ozivio kad je to prisutno stalno u srcima svih iskrenih navijaca.

Reply
nele окт 26, 2018 at 09:31

Auuuuuu brate, pa vi niste normalni! Pustite tog jadnog decka da bar pociva u miru. Cetiri godine mu vi to ne date!

Reply

Leave a Comment