Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Енфилд као инспирација!

Фудбалери Црвене звезде вечерас од 21 час одмериће снаге са Ливерпулом на чувеном Енфилд стадиону у оквиру 3 кола Лиге шампиона.

Екипа је синоћ одрадила тренинг и спремно дочекују предстојећи спектакл. Идеална прилика да сви заједно уживамо у вечерашњој утакмици. Играчи ће имати прилику да одмере снаге са екипом која је играла финале Лиге шампиона прошле сезоне, а по свим проценама спремни су да иду до краја у овој сезони.

Навијачи да уживају у коплетном угођају који ће сигурни смо бити спектакуларан на прелепом и чувеном здању Енфилд стадиона.

Очекивања у резултатском смислу сигурно нису превелика, али екипа ће сигурно више добити него изгубити невезано за крајњи резултат. Било би лакше тренеру Милојевићу да може рачунати на Марка Марина и Милана Родића, али сигурни смо ко год истрчи на траву Енфилда даће све од себе, јер таква прилика се не пружа сваки дан.

Верујемо да ће светла прелепе фудбалске позорнице и чувени амбијент бити довољан мотив и инспирација нашим играчима да се покажу што најбоље могу и надвисе своје могућности. За колико ће то бити довољно остаје нам да видимо вечерас.

СРЕЋНО!!!

Повезане вести

Leave a Comment