Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојка

Заостали меч 1. кола БШП Супер лиге Србије за одбојкашице

У среду 24. октобра са почетком од 19 часова одбојкашице Црвене звезде играју заостали меч 1. кола БПШ Супер лиге Србије. Биће ово први од четири сусрета који су одложени због учешћа првог тренера наше екипе Александра Вlадисављева на Светском првенству у Јапану.

Након две утакмице одигране на домаћем паркету у првенству против Уба (3:0) и националном купу против београдског Радничког (3:1), црвено-беле одбојкашице гостују екипи Клек МД Зрењанин. Екипа Клек МД Зрењанин у досадашњем току националног шампионата остварила је једну победу и три пораза. Након три стартна неуспеха (Уб 0:3; ТЕНТ 2:3 и Визура 0:3), претходног викенда оствариле су и прву победу над панчевачким Динамом резултатом 3:0.

У историји првенствених дуела две екипе су одиграле укупно 14 сусрета, а наше девојке су славиле у 13 мечева. Само у сезони 2008/09 тадашња екипа Клек Банат је славила резултатом 3:1. Последња два дуела екипе су одиграле у сезони 2010/11 и наше девојке су оба пута славиле резултатом 3:0.

Црвено-беле одбојкашице су свакако фавориткиње у предстојећем дуелу и за очекивати је да наставе са успешним резултатима на почетку сезоне.

БПШ Супер лига Србије, 1. коло:
Клек МД Зрењанин – ЖОК Црвена звезда
Среда, 24. октобар 2018. г.
Почетак: 19 часова
Хала: „Милош Грбић“ Клек

Повезане вести

Leave a Comment