Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Школарци уживали са Дегенеком и Јовељићем

Дан пред утакмицу са Радом (субота, 19:00) и наставак такмичења у Суперлиги, фудбалери Црвене звезде провели су дан у дружењу са школарцима.

Овога пута су Милош Дегенек и Дејан Јовељић посетили Основну школу „Иван Горан Ковачић“ на Звездари.

Око три стотине основаца из школе старе више од пола века са нестрпљењем је чекало да се појаве наши фудбалери, а њихови идоли, и настало је право одушевљење када су крочили у двориште којим је одзвањало: „Звезда, Звезда“.

Најмлађим основцима осмех није силазио са лица приликом дружења са Дегенеком и Јовељићем, који су уживали и док су седели у клупи приликом дељења аутограма и сликања са малишанима.

Потом се наш тандем преселио и на терен, где су ђаци из школе коју смо посетили играли утакмицу са фудбалерима из млађих категорија Црвене звезде. Чак су се и Дегенек и Јовељић „опробали“ са њима између два гола, а на крају је уследило и неизбежно заједничко фотографисање за успомену.

Био је то свакако дан који ће основци заувек памтити, а наши фудбалери су још једном имали прилику да уживају са најмлађим навијачима, свесни да дружењем са децом подстиче жељу за бављењем спортом, што је јако битно приликом одрастања.

– Црвена звезда је велики клуб који је достигао светску славу и спада у ред клубова који имају европску и светску титулу. То је најуспешнији резултат на овим просторима и желим вам да постигнете у животу оно највише могуће. Желим вам да будете здрави, весели, да учите и добро радите, као и да имате много среће и радости у животу – рекао је Светозар Мијаиловић, председник клуба, приликом обраћања ђацима у ОШ „Иван Горан Ковачић“.

Наравно, ни овога пута нису изостали црвено-бели поклони за све ђаке који су одушевљени причали о дану за памћење.

ФК Црвена звезда се овом приликом захваљује свим запосленима у ОШ „Иван Горан Ковачић“ који су учинили све да ђаци и фудбалери уживају.

Повезане вести

Leave a Comment