Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоРагби

Рагбисти Црвене звезде у репрезентацији Србије

Рагби 13 репрезентација Србије наставља квалификације за Светско првенство које се 2021. године игра у Енглеској. Систрем такмичења је такав да три репрезентације у групи играју по једнокружном систему, а две најбоље настављају борбу за пласман на Светско првенство.

Наша репрезентација налази се у групи са селекцијама Шпаније и Русије, а већ два меча су одиграна. Прво су Шпанци у премијерном мечу Европског шампионата „Б“ савладали Русију, а затим је селекција Србије поражена од Русије са убедљивих 36:19. НА основу постигнутих резултата „Орлови“ у суботу морају савладати Шпанију са миниму 14 поена разлике како би изборили наставак квалификација, а тријумф са 29 и више поена донео би и прво место у квалификационој групи.

За предстојећи, одлучујући дуел селектор наше рагби 13 репрезентације позвао је и шест играча Црвене звезде. Александар Ђорђевић, Милош Ћалић, Милош Зоговић, Предраг Кеглић, Рајко Трифуновић и Војислав Дедић представљаће Црвену звезду у националној селекцији Србије.

Меч између рагби 13 репрезентацја Србије и Шпаније на програму је у суботу 20. октобра са почетком од 14 часова на стадиону Наставног центра у Макишу.

Повезане вести

Leave a Comment