Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Жреб Купа Србије у петак

Фудбалери Црвене звезде савладали су у Врању екипу Динама резултатом 2:0 у заосталој утакмици 1. кола Купа Србије и тиме су обезбедили пласман у наредну фазу такмичења, а већ у петак ће сазнати и име новог противника у походу на трофеј.

У петак 19. октобра са почетком од 12 часова у Спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови биће одржан жреб осмине финала Купа Србије за сезону 2018/19. Пласман међу 16 клубова најмасовнијег такмичења обезбедило је 11 клубова Супер лиге Србије Црвена звезда Београд, Партизан Београд, Раднички Ниш, Спартак ЖК Суботица, Чукарички Београд, Војводина Нови Сад, Радник Сурдулица, Младост Лучани, Земун, Мачва Шабац и Напредак Крушевац, као и пет представника другог степена такмичења Јавор-Матис Ивањица, Борац Чачак, ТСЦ Бачка Топола, Синђелић Београд и Будућност Добановци.

У осмини финала се као и у првом колу игра само један меч, а уколико не буде победника одмах се изводе једанаестерци. Мечеви осмине финала националног купа на програму су у среду 24. октобра.

Повезане вести

Leave a Comment