Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Стојиљковић – Гол као мелем

Црвена звезда је победом од 2:0 над екипом Динама из Врања обезбедила пласман у осмину финала Купа Србије. У 15. минуту утакмице, на асистенцију Стефана Хајдина, први гол за наш тим постигао је Никола Стојиљковић.

– Надам се да ће бити још много тако добрих центаршутева. Хајдин ме је заиста сјајно упослио, одлично је центрирао, читава акција је била добра. На мени је било да спроведем лопту у мрежу и драго ми је што смо на време отворили утакмицу. У другом делу игре Јовељић је потврдио победу, привели смо лагано уутакмицу крају и остварили смо одличан резултат – рекао је Стојиљковић.

Наш нападач додатно се осврнуо на погодак за вођство у Врању.

– Победе и голови значе и на тренинзима, а можете замислити колико су битни на такмичарским утакмицама. Свима нама нова победа подиже самопоуздање, а мени посебно због гола. За нападача су погоци најбитнији. Ово ми је прва утакмица после повреде и много ми је драго што сам се вратио на овакав начин. Најбитније ми је да сам здрав. Добио сам мало јачи ударац у првом полувремену и зато сам напустио терен, али осећам се добро и све је у реду.

Леп амбијент и одлична подршка са трибина помогли су нашим фудбалерима на терену.

– Најбитније је да смо победили и обезбедили наставак такмичења у Купу Србије. Заиста је било прелепо играти у Врању, одличан амбијент, осетило се на терену колико нас публика воли и подржава, и стварно је било сјајно на утакмици. Остварили смо одличан резултат и то нам је најважније. Добра утакмица, добар резултат и то нам много значи пред наредне изазове, јер заиста је паклен распоред пред нама – рекао је Стојиљковић.

Повезане вести

Leave a Comment