Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Јовељић – Рад се увек исплати

Фудбалери Црвене звезде успешно су стартовали такмичење у Купу Србије. Резултатом 2:0 изабраници Владана Милојевића савладали су у шеснаестини финала екипу Динама у Врању.

– Још једна тешка утакмица сада је иза нас, играло се по тешком времену. На време смо постигли погодак и отворили утакмицу одличним голом који је постигао Стојиљковић. У другом полувремену успео сам да затресем мрежу након фантастичне акције саиграча. Идемо даље, већ за три дана очекује нас суперлигашка утакмица са екипом Рада – рекао је Јовељић.

Младом нападачу ово је трећи гол у сениорском тиму ове сезоне.

– Много пута до сада сам рекао, на мени је да искористим сваку прилику која ми се укаже и да постигнем гол. Напорно сам радио и поново ми се то исплатило. Наравно да ћу наставити у истом ритму и надам се новим головима. За овај погодак дугујем велику захвалност Симићу који ми је упутио одличну асистенцију. Цео тим је направио одличну акцију, он је одлично послао лопту у дубину и мени је остало само да утрчим и затресем мрежу.

Фантастична атмосфера била је додатни подстрек за екипу Црвене звезде на утакмици у Врању.

– Захвалио бих се свим људима који су дошли на утакмицу да нас подрже. Још једном се показало да је Звезда највећи клуб на Балкану. Сви у Врању су се показали као одлични домаћини и видимо се убрзо и у првенству – поручио је Јовељић.

Повезане вести

Leave a Comment