Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојка

Жреб Купа Србије у одбојци

У четвртак 18. октобра са почетком од 17:55 часова уз директан пренос на РТС 2 биће одржан жреб четвртфинала 53. Купа Србије у конкуренцији одбојкашица и 54. Купа Србије у конкуренцији одбојкаша. Жреб ће бити одржан у Хали спортова у Старој Пазови пре почетка утакмице 4. кола БПШ Супер лиге Србије за одбојкаше између домаћег Јединства и Младог радника из Пожаревца.

У конкуренцији дама пласман у четвртфинале 53. Купа Србије обезбедиле су екипе Црвене звезде, Спартака из Суботице, Визуре из Руме, панчевачког Динама, београдског Партизана, Железничара из Лајковца и Јединства из Старе Пазове. Осми учесник ове рунде купа биће познат 24. октобра када ће у заосталом мечу претходног кола у Обреновцу снаге одмерити домаћи ТЕНТ и екипа Уба.

Када је реч о одбојкашима пласман у четвртфинале 54. Купа Србије обезбедили су Црвена звезда, Раднички доо Крагујевац, Јединство Стара Пазова, Спартак Љиг, Нови Пазар, Млади радник Пожаревац, Спартак Суботица и Војводина НС семе Нови Сад.

Четвртфиналне утакмице у обе конкуренције на програму су 31. октобра и 28. новембра, а трофеје бране у конкуренцији дама екипа Железничара из Лајковца, а у мушкој конкуренцији екипа Новог Пазара.

Повезане вести

Leave a Comment