Француски „Л`Екип“ данас се бавио наводним нечасним радњама која су пратила меч 2. кола Лиге шампиона између ПСЖ-а и Црвене звезде. Поводом свега наведеног, није се дуго чекало да стигне и званично саоптење ФК Црвена звезда које преносимо у целости:

– „ФК Црвена звезда са највећом дозом љутње и гнушања одбацује данашње писање француског листа „Л’Екип“ везано за сумње у исход резултата утакмице Пари Сен Жермен – Црвена звезда, и умешаности било кога из ФК Црвена звезда у евентуалне нечасне радње. Наводи из тог текста могу нанети велику штету угледу и реномеу нашег клуба и зато ФК Црвена звезда инсистира и код УЕФА и код надлежних истражних органа у Србији и у Француској да ове сумње истраже до краја и да се дође до истине. Данашње технологије и разни други механизми су толико напредовали да је просто немогуће да овај евентуални случај остане неразјашњен.

Прочитајте још  Апел навијачима – Дођите што раније на ПСЖ

ФК Црвена звезда очекује да се до истине о свему овоме мора доћи у што краћем року и да се мора скинути било каква сумња о умешаности било којег члана нашег клуба у евентуалне нечасне радње.“

Коментари

avatar

Слике

Аудио и видео фајлови

2 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers

Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
GogiDraganĐOLE BARI 91 Recent comment authors
најновијим најстаријим највише гласова
Обавести ме о

Tuziti ih i traziti 13 miliona tamad da izadjemo iz dugova smile

Taman pardon smile

ĐOLE BARI 91
ĐOLE BARI 91

ODMAH ANGAŽOVATI ADVOKATSKI TIM I TRAŽITI VIŠEMILIONSKU ODŠTETU ZBOG POVREDE UGLEDA KLUBA…SA OVIM TREBA IĆI DO KRAJA.

Dragan
Dragan

Ostecena strana moze biti samo PSG! Jet su oni pobedili i njihova pobeda se dovodi u sumnju! Kao sto se pominje konkretno ime predsednika PSG da se dogovarao sa „neimenovanim“( sto ne znaci nista) celnikom Zvezde. Prozvan je, dakle, imenom i prezimenom celnik PSG i on moze da tuzi za klevetu, pivtedu ugleda…Ne moze da tuzi NEIMENOVANI! Licno mislim da je ovo budalastina…ali samo sumnjicenje govore kakav ugled ima Crvena Zvezda…pogotovo nakon utakmuce sa PSG. Francuski mediji podrobno analiziraju sada utakmicu i sportski urednik „Pariziena’ izneo je sledeće:“Generalno, cudno je koliko je gostima je falilo borbenog duha. To su glavni… Опширније »