Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Павков – Из дана у дан све бољи

Изабраници Владана Милојевића припремају се за премијерни наступ у Купу Србије. Наши фудбалери ће у среду, 17. октобра, одмерити снаге са екипом Динама из Врања у оквиру шеснаестине финала овог такмичења.

– Користимо сваки могући тренутак да се додатно уиграмо и да радимо на себи како бисмо у сваком следећем мечу били што бољи. Тренирамо интензивно, приремамо се за предстојеће изазове. Нема много времена до среде, када нас очекује утакмица у Купу, али ми знамо шта је наш посао на терену. Морамо да изађемо, да се боримо и да донесемо победу нашој армији навијача. Очекује нас дуг пут до Врања, знамо да нам неће бити лако против мотивисаног противника, али идемо да обезбедимо пролазак даље – рекао је Павков.

Звездин шпиц свакодневно на тренинзима додатно увежбава завршницу.

– Није ми тешко ни после напорног рада да останем да шутирам на гол. Волим да вежбам завршницу јер се најчешће у таквим ситуацијама на терену и налазим. Сигуран сам да то даје учинак, сваки труд се исплати. Додатно ми помаже што се на терену одлично слажем са свим саиграчима. На тренинзима се сви одлично разумемо, а то је први предуслов да бисмо на терену функционисали беспрекорно. У нападу имамо сличне типове играча.

Између две репрезентативне паузе, у месец дана, фудбалери Црвене звезде одиграли су девет утакмица. Јако темпо оставио је трага, па је неколико дана паузе много значило нашим фудбалерима.

– Пауза је пријала, имали смо везан циклус напорних утакмица са јаким противницима. Верујем да су сви играчи одморили и да су гледали да максимално искористе слободно време. Сада смо се вратили раду, тренирамо по два пута на дан и пуном паром припремамо се за наредне мечеве. Знамо да нас очекује поново јак темпо од следеће недеље.

Шпиц црвено-белих је у досадашњем делу првенства постигао три гола.

– Као нападачу најбитније ми је да постижем голове. Има још доста утакмица до краја, играмо на три фронта и сигуран сам да ћемо се сви заједно радовати још много пута нашим головима, а верујем да ћу и ја затрести противничку мрежу. На терену ми, као и свим саиграчима, много значи подршка наших навијача. Играчи све лакше поднесу када имају тај ветар у леђа, то је наша снага – поручио је Павков.

Повезане вести

3 comments

zvezdan окт 12, 2018 at 20:43

Meni se cini da si iz utakmice u utakmicu kako vreme protice sve gori .

Reply
Slobodan окт 12, 2018 at 21:20

Nazalost,i meni se cini da ekipa igra sve gore i gore!

Reply
Gogi окт 13, 2018 at 17:00

Ne brini kad odigraju jos ove 4 utakmice u LS odradice nase prvenstvo rutinski,sto rece Terza kako vreme bude odmicalo iz kola u kolo bodovna razlika na tabeli ce rasti u nasu korist jer smo Barsa za nasu ligu…Na Zimu ce dovesti 1 ili 2 pojacanja,osvaja se titula kao prvi cilj,mozda i dupla kruna,onda par pojacanja na leto uz naravno isto toliko odlazaka,pripreme,tim ce biti uigran,a onda opet napad na LS ili LE…

Reply

Leave a Comment