Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Звезда ипак неће гостовати у Врању

Након репрезентативне паузе наше фудбалере очекује сусрет 1. кола Купа Србије. Услед европских обавеза, као и заостале првенствене утакмице у Крушевцу, сусрет који је по плану требао да буде одигран 26. септембра померен је за 17. октобар. Жреб је одлучио да црвено-бели у купу стартују против врањанског Динама и то на гостујућем терену.

Врањанци, који су претходног лета остварили највећи успех у историји клуба пласманом у елитни ранг српског фудбала, од старта сезоне своје мечеве као домаћини играју на Градском стадиону у Сурдулици пошто њихов „ЈУМКО“ стадион не одговара критеријумима такмичења у Супер лиги Србије. Ипак, према неким информацијама постојала је могућност да по први пут у историји најтрофејнији српски фудбалски колектив гостује у Врању у званичној утакмици, али до тога ипак неће доћи.

Такмичарска комисија Фудбалског савеза Србије одлучила је да се предстојећи куп дуел ипак не одигра у Врању већ у четрдесетак километара удаљеној Сурдулици. Тако ће у среду 17. октобра са почетком од 18 часова наш клуб гостовати Динаму на Градском стадиону у Сурдулици.

Повезане вести

Leave a Comment