Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

Одбојкаши Звезде у петак дочекују Млади радник

Само два дана након меча осмине финала Купа Србије одбојкаши Црвене звезде ће поново на паркет дворане УСЦ Вождовац на Бањици. У петак (19 часова) црвено-бели ће у оквиру 3. кола БПШ Суперлиге Србије дочекати Млади радник.

Наши одбојкаши су у прва два кола Суперлиге остварили победе против Новог Пазара (0:3) и Јединства (СП) (2:3). У среду су у веома узбудљивом мечу савладали ВА 014 Баувезен са 3:2, па сада непоражени, као лидери на табели, дочекују Пожаревљане.

Са друге стране Млади радник је изгубио у 1. колу од Радничког са 3:0, док је у Купу Србије обезбедио пласман у четвртфинале тријумфом над Косовском Митровицом максималним резултатом.

Протекле сезоне Црвена звезда је два пута у Суперлиги била успешнија од тима из Пожаревца, прво у Београду са 3:1, а потом и на гостовању са 0:3. Много занимљивије било је у четвртфиналу плеј-офа када је наш тим два пута славио са 3:2. Млади радник и Црвена звезда су прошле сезоне играли и у осмини финала Купа Србије, а тим Драгана Кобиљског је и тада био успешнији после пет сетова.

Утакмица 3. кола БПШ Суперлиге Србије између Црвене звезде и Младог радника игра се у петак 12. октобра од 19 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Станислава Симић и Роберт Леко.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment