Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноНајновијеФудбал

Наша линија живота – Снага Звездиних друштвених мрежа

Снага Црвене звезде лежи у армији навијача који у сваком тренутку подржавају клуб. Колика је та снага огледа се и у огромном броју вас који нас пратите на друштвеним мрежама. Управо тој теми посвећена је нова епизода емисије „Наша линија живота”. 

На црвено-белој Фејсбук страници имамо преко 730 000 звездаша који лајкују и коментаришу богат и најактуелнији садржај. На Инстаграму се ближимо бројци од 200 000 пратилаца, док преко 100 000 вас ужива читајући наше твитове

Велики успеси наших фудбалера донели су и нове прегледе на нашем Јутјуб каналу. Сигурни смо да се добро забављате док са нашим првотимцима шетате од гола до гола, да сте кроз Звезда ТВ много боље упознали чету Владана Милојевића и да редовно гледате најзанимљивије детаље са утакмица и слушате изјаве наших фудбалера.

На нашу велику радост све више пратите и канал Звезда Кидс. Он има садржај намењен најмлађим звездашима. Тамо малишанима наши фудбалери задају изазове, воде их на тренинг, показују вежбе. 

Зато смо искористили прилику да у емисији „Наша линија живота” поразговарамо са великим звездашем Александром Радојичићем и да заједно погледамо најзанимљивије снимке које сте нам слали на наше друштвене мреже.

Повезане вести

Leave a Comment