Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеРепрезентацијаФудбал

Боаћијеви проблеми у Гани

Велики број фудбалера Црвене звезде током предстојеће репрезентативне паузе има обевазе у различитим националним селекцијама. Један од њих је и центарфор нашег клуба Ричмонд Боаћи који је повратком из Кине поново добио позив да наступи за националну селекцију Гане.

Боаћи се придружио репрезентативним колегама за дуеле са селекцијом Сијера Леоне који су на програму 11. и 14. октобра. Међутим, како ствари тренутно стоје Боаћи неће обући дрес „црних звезда“ јер су планирани мечеви отказани од стране Афричке фудбалске конфедерације. НАционални фудбалски савез Сијера Леонеа је под суспензијом од стране афричке фудбалске кровне огранизације и забрањено им је одигравање и пријатељских мечева.

Остаје да се види да ли ће фудбалски савез Гане успети у кратком времену да пронађе новог противника, али ова вест би вероватно највише обрадовала нашег тренера Владана Милојевића, пошто је Боаћи пропустио неколико сусрета у последње време због повреде, а на терен се вратио претходног викенда када је у дуелу против Земуна у 74. минуту заменио Лоренца Ебисилија.

Повезане вести

Leave a Comment