Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Јованчић – Спремни смо за Куп

Репрезентативна пауза донеће кратак предах изабраницима Владана Милојевића. Наши фудбалери напуниће батерије пре него што се окрену обавезама у Суперлиги и Купу Србије, које их очекују већ наредне недеље.

– Заиста смо се сви обрадовали паузи, много утакмица смо одиграли у претходних неколио недеља, на свака три дана смо одмеравали снаге са новим ривалом . Зато ћемо да искористимо ово време да одморимо и да се припремимо за наредне мечеве. Иако нисмо комплетни, недостају нам играчи који имају обавезе у својим репрезентацијама, али свакако ће нам значити да ми који смо ту на тренинзима додатно увежбамо замисли нашег тренера – рекао је Јованчић.

Црвено-бели ће у оквиру шеснаестине финала на гостујућем терену одмерити снаге са Динамом из Врања.

– Сада ћемо имати десетак дана од претходне утакмице, сасвим довољно да се одморимо и припремимо за меч у Купу. Верујемо да ћемо успешно прећи ту препреку, идемо да победимо. Освајање првенства и Купа су нам главни циљеви у овој сезони, морамо да кренемо добро, да отворимо такмичење победом. Даћемо све од себе да то и урадимо.

Такмичење на три фронта доноси згуснут распоред утакмица нашимпрвотимцима.

– Тешко је пребацити се, посебно кад имамо гостовање у Европи, па онда одмах утакмицу у домаћем првенству, али нека то увек буде наша слатка мука. Желимо да што дуже останемо на сва три фронта, биће боље и за нас, за клуб и наше навијаче. Како време одмиче ми смо све уигранији и бољи. Сада се већ доста добро познајемо, уклопили смо се и верујем да ћемо након ове паузе изгледати још боље на терену.

Феноменална подршка са трибина је оно што нашим фудбалерима никада не недостаје и што им у сваком тренутку даје додатни мотив.

– У нашој лиги је већ устаљено да имамо најбољу могућу подршку, да су наши навијачи на сваком стадиону увек уз нас. Сада смо видели и у Лиги шампиона, са трибина Парка принчева су се чуле Звездине песме. То је невероватно, где год Звезда игра има феноменалну подршку. Много је лепо играти за овај клуб – поручио је Јованчић.

Повезане вести

1 comment

dusan окт 10, 2018 at 20:44

ovaj decko je ozbiljan igrac, ali mi se cini da je ovo hrabrenje bez ikakvog osnova. tim je u debalansu. mi i ne znamo sta je prvi tim. ogroman broj polutana, tim bez fizionomije i bez igre. kao da se grof vratio. jedino po cemu se razlikuje to je bolja fizicka sprema ovog tima od grofovog. nisam optimista. nismo odigrali ni jednu ljudsku utakmicu vec mesecima.

Reply

Leave a Comment