Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Стојановић потписао победу ветерана

Ветерани Црвене звезде гостовали су у Божурњи надомак Тополе где су одиграли утакмицу са Јасеницом и остварили победу резултатом 5:0.

Неколико стотина мештана испратило је својеврсни фудбалски празнк и искористило прилику да пружи подршку, упозна се и фотографише са легендама нашег клуба.

Феноменални дочек ставио је у други план добру фудбалску приредбу, и поред сјајног издања клуба из Љутице Богдана коју је обележио троструки стрелац Ненад Пурке Стојановић. Некадашњи голгетер Црвене звезде и љубимац навијача затресао је противничку мрежу већ  у 10. минуту. Након четири минута игре предност је удвостручио Александар Петровић, тренер женског фудбалског клуба са Топчидерског брда.

Низ погодака наставио је Стојановић ударцима у 25. и 51. минуту, а последњи погодак био је дело Милоша Васиљевића, некадашњег штопера и члана млађих селекција Црвене звезде, у 58. минуту.

Такозвано треће полувреме одржано је надомак терена у Божурњи, а гости љубазних домаћима, осим фудбалера, били су Александар Марковић, Бранимир Кантар, др Ранко Тодоровић, Владиимир Пижон Петровић, Здравко Боровница, Милош Шестић и Станислав Караси. Наши ветерани уживали су у гостопримству и сјајној атмосфери, а већ следећег понедељка очекује их гостовање у Свилајнцу.

Јасеница – Црвена звезда 0:5 (0:3)

Терен: Јасеница у Божурњи.
Стрелци: Стојановић у 10, 25. и 51, Петровић у 14. и Васиљевић у 58. минуту.

Јасеница: Манојловић, Вујичић, Чолић, М. Гајић, Карић, Ђурђевић, Павловић, Радовановић, Јевтић, Арежина, Јовановић. Играли су још: Весић, З. Гајић, Милошевић.
Црвена звезда: Радосављевић, Марковић, Васиљевић, Маричић, Б. Николић, Крњашевац, З. Николић, Зорић, Стојановић, Петровић, Сеовић. Играо је још: Кривокапић.

Повезане вести

Leave a Comment