Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Убедљива победа омладинаца

Омладинци Црвене звезде савладали су резултатом 5:0 екипу Динама из Панчева у оквиру 10. кола Омладинске лиге Србије.

Рано вођство нашој екипи донео је Великић већ у другом минуту утакмице. На одличан центаршут капитена Терзића из другог плана до лопте је стигао Великић који ју је рутински послао у мрежу голмана Анџића. До краја полувремена резултат се није мењао, али смо зато у другом делу игре били сведоци праве голеаде.

Прво је Стојановић проиграо Купусовића кроз средину, а он је искоса, са десне стране погодио даљи угао голма Динама. Потом се два пута за мање од 10 минута у стрелце уписао капитен Терзић. Наш крилни нападач искористио је грешку противничких фуддбалера, закачио је лопту која се одбила до Купусовића, голман је одбранио његов шут, али се зато одлично снашао Терзић и послао лопту у противничку мрежу. Само девет минута касније Стојанчић је упослио Терзића, који је са 15 метара погодио десни угао мреже голмана Анџић. Последњи погодак на мечу дело је Милисављевића.

Након дуге акције лопта је стигла на десну страну, Кукољ је упутио у петерац, где се најбоље снашао Милисављевић и поставио коначан резултат.

Овом победом наши омладинци уписали су 17. бод и налазе се на шестом месту на табели.

Црвена звезда – Динамо Панчево 5:0 (1:0)

Терен: Помоћни терен стадиона „Рајко Митић“. Судија: Данило Јеринић (Београд). Стрелци: Великић у 2′, Купусовић у 56′, Терзић у 68′ и 77′ и Милсављевић у 83′. Жути картони: Нема

Црвена звезда: Гордић, Милисављевић, Стајић, Аџибаба, Савић, Миликић, Великић (Стојанчић) у 62′, Стојановић (Јовичић)у 62′, Бурмаз (Купусовић) у 46′, Јочић (Кукољ)у 62′, Терзић (Дедијер) у 78′.

Динамо Панчево: Анџић, Гајић (Граовац) у 66′, Бодловић, Николић, Николајев (Перић) у 71′, Зулфић (Грујичић) у 80′, Стојанов, Живаљевић (Телбис) у 53′, Јавор, Глигоријевић, Станић (Младеновић) у 69′.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment