Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Пешић:“Аплаузи ће бити јачи када почнемо да побеђујемо“

Светислав Пешић

Након одличног сусрета у 10. колу регионалне АБА лиге и очекиваног пораза од „поноса Израела“ Макабија из Тел Авива, тренер Црвене звезде Светислав Пешић није био незадовољан:

– Не мислим да је ово наш максимум. Можда је то тако изгледало тренутно. Играли смо доста дисциплиновано и у сваком моменту смо знали шта желимо. Макаби против екипа које немају превелико искуство може да „изваћари“ на трик одбране, а ми смо се на то доста добро спремили. Играчи су имали добру реакцију и све што смо тренирали у већини смо успели да применимо. Због тога смо били у егалу.

Међутим, против нас сви ове сезоне погађају. Баш остаје жал што нисмо добили утакмицу. Иако то изгледа смешно, ја се не бих смејао. Пропустили смо да победимо. То би била награда за момке који се боре и заслужили су да добију. Имати 11 изгубљених лопти против екипе каква је Макаби је доста добро, али проблем је био што су чак четири дошле у последњим минутима. Одмах сам играчима рекао да нећемо да кажемо нема везе и идемо даље. Хоћемо даље да радимо да те грешке претворимо у бољитак.

Имали смо 16 асистенција, видело се да играчи добро сарађују. Недостајало нам је да зауставимо Скорцијанидиса, али њега ни други не могу зауставити. Он је стварно изванредан и тешко се брани. Дали смо им 29 слободних бацања и то је велика предност. Посебно желим да истакнем залагање екипе. Тешко је да када се не побеђује, произведе додатни ентузијазам. Имали смо и пријатан угођај и навијачи су нас на најбољи начин подржали. Остаје жал што аплаузи нису били јачи. Биће када поченмо да побеђујемо.

Повезане вести

14 comments

! дец 5, 2011 at 07:39

ja potpisujem da je pun pionir i navijanje kao kod one bagre da bi se isto slavilo kao i u njihovim mecevima, na buku sve dobijaju…a i mi bi ….jbg sta je tu je

Reply
Марко ЦЗБГ дец 4, 2011 at 18:58

Миле Илић и Петар Поповић су пружили достојан отпор Скорцанитису и стога сматрам да ће ставити у мали џеп Радуљицу и Катића.

Reply
deki дец 4, 2011 at 18:44

Sto je Dzaja za FK to je Kari za KK!!!!!!!!!!!!!
Zivi bili pa videli, napravice on ekstra tim!!!!!!!!!!

Reply
veliki pravi Zvezdas дец 4, 2011 at 15:18

Trazi Kari od Covica da dovede u Crvenu Zvezdu jednog igraca kao Skorcijanitisa znaci teskog centra bek sutera i ako moze jos jednog plejmejkera

Reply
Mladjen дец 4, 2011 at 14:58

Zasto nema nista o tekmi sa radom??

Reply
superstar дец 4, 2011 at 15:04

kaludzer sejvs d dej.. u maniru prekaljenog golgetera.. :p

Reply
Danilo дец 4, 2011 at 13:03

Bravo! Verujem u ovaj tim. Malo je falilo da dobijemo. E ovako da smo igrali angazovano protiv svakog rivala, druga bi bila prica. Dovedite jednog dobrog sutera, i to je to. Ajmo da Cibonu dobijemo u ZG. Nisu jaci od nas.

Reply
Vlada Tosic дец 4, 2011 at 13:55

Pa sta je bio Morison ako ne suter….Pa opet i sa njim nista…Treba ovde mnogo sto sta, ali prvenstveno da se ratosiljamo igraca FMP…

Reply
Dejan Milisic дец 4, 2011 at 12:06

Ima li neko da mi da link za Rad-Zvezda?

Reply
marko дец 4, 2011 at 12:20 Reply
БАЦЗ дец 4, 2011 at 12:25

звездатв.рс

Reply
Nemanja дец 4, 2011 at 13:50

nemas sta da gledas, veruj mi 😉

Reply

Leave a Comment