Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноНајновијеФудбал

Звезда тешко али успешно прескочила Земун! (ВИДЕО)

ЗЕМУН – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1:2

Након тешког сусрета и пораза у Лиги шампиона наши фудбалери су се окренули домаћем такмичењу. У оквиру 11.кола одиграли су сусрет за екипом Земуна.

Тренер Милојевић је био поново приморан да меша карте и због повреда није могао да рачуна на комплетан играчки кадар. На голу је био Борјан, уместо Савића сусрет је почео Бабић, бековски тандем је био стандардан а на десном крилу је био млади Јовељић што је било поприлично изненађење. Ебисилио је почео на офанзивном везном док су још два у средини били Јованчић и Крстичић. Лево је почео Марин а у врху напада Павков.

Наши фудбалери су од старта ушли мотивисано у сусрет, и са високим пресингом и на самом почетку сусрета имали три јако озбиљне ситуација за гол. Притискали смо и стајали високо и Земунцима оставили простор да играју само на контранапад. У 10 минуту је управо из тога произашла одлична контра домаћина, Кукулчић је са десне стране убацио, Дегенек је каснио и лоше интервенисао и Никола Јовановић је довео домаћине у вођство.

Уследио је нешто мирнији период утакмице и без великих узбуђења и просто ниоткуда се створила прилика за изједначење. У 21 минуту је оборен Јованчић и судија је на асистенцију помоћника показао на белу тачку. Одговорност је преузео Ебисилио преварио голмана али не и стативу. Резултат је остао непромењен.

Звезда је и даље притискала али углавном су то били јалови напади, бележимо покушај Бабића у 33 минуту и Павкова у 37 минуту али је шутирао поред гола. Земунци су претили из контранапада и у пар наврата озбиљно припретили. И када се очикивао крај полувремена одлична акција нашег тима. Стојковић је са десне стране убацио лопту у петерац а у гужви се најбоље снашао млади Јовељић и поравно резултат. Нашао се на правом месту и одбијену лопту спровео у мрежу. На одмор се отишло резултатом 1:1.

На старту другог полувремена тренер Милојевић врши две промене и у ватру убацује Јовичића и Кафуа, уместо Крстичића и Јовељића. Што довољно говори колико је Милојевић био задовољан првим полувременом.

И у другом полувремену се слика није знатно мењала, нападали смо, контролисали игру али без озбиљне завршнице. Земунци и даље чврсто и сав фокус на одбрану и контранапад.

У 57 минуту Павков је имао добру ситуацију, али се није снашао на најбољи начин. Како је време одмицало Звезда је све више нападала, али су Земунци успешно одолевали.

У 72 минуту одличан шут Марина али поново статива савезник Земунаца. Одмах затим Милојевић баца све карте у напад, и вади Ебисилија из игре и уводи Боаћија.

Звезда је кренула свим силама по победу али блок и одбрана Земунаца је успешно одолевала све до 90 минута, када је Марин успео и пронашао начин да откључа одбрану Земуна. И на тај начин донесе јако тешко извојевану победу.

Поново Звезда није бриљирала и ако се очекивала реакција на Париз. Стиче се утисак да се много играча ротира и да због недостатка континуитета не могу да уђу у потребну форму. Навијачи су страховали до самог краја али на сву срећу предност од 7 бодова је задржана. Сада следи пауза због репрезентације и биће времена да се све добро изанализира и играчи врате у колосек на којем су били на почетку сезоне.

Стрелци: 1:0 – Стојковић у 10, 1:1 – Јовељић у 45+2, 1:2 – Марин у 90+1. минуту.
Градски стадион у Земуну.  Судија: Срђан Јовановић. Помоћници: Урош Стојковић и Милан Михајловић. Жути картони: Стојковић, Милошевић(Земун), Јованчић, Дегенек (Црвена звезда).
ЗЕМУН: Милошевић, Луковић, Трајковић, Цветковић, Живковић, Луковић, Вукадиновић, Стојковић, Тошески (од 73. Ђаловић), Кукуличић, Мркаић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Стојковић, Дегенек, Бабић, Родић, Јованчић, Крстичић (од 46. Јовичић), Марин, Ебисилио (од 72. Боаћи), Јовељић (од 46. Кафу), Павков.

 

Повезане вести

9 comments

Goran окт 8, 2018 at 15:27

Igra nije bila najsjajnija,osetio se umor i losija atmosfera zbog poraza u LS+par igraca su nedostajali,par usli sa klupe…U ovom trenutku najbitnije je da je zadrzano +7 a posle pauze nadamo se da ce biti bolje…Puna podrska igracima…

Reply
ReD окт 7, 2018 at 21:16

kakav ANTIfudbal mi igramo….. majko mila…

Reply
Josif окт 7, 2018 at 16:31

Једино је победа важна,све остало упитно.Играчи као што су Бабиќ и Јовичиќ нису ни за домаќу лигу,Ебесилио и Марин тек мало играју заједно,дасе мало боље упознају биче то ок,пас и гол у паризу су показали то.Штосе тиче Кафуа дечко игра некако безвољно,шта је посреди незнам то треба да каже Милојевиќ.Сада помињати Доналда,Ле Талека и Радоњу је сувишно,неразумем зашто су доведени Мелег,Јефтовиќ и Сумаила а нису ни у протоколу.Наметнуло се пуно питања а сезона није ни до пола,морамо бити стрпљиви ипак смо прошли квалификације,ушли у ЛШ и тиме донели финансијски мир у то је +7 наспрам глодара тако да свеукупно нема разлог за нервозу.позз

Reply
milos rankovic окт 7, 2018 at 16:07

OVO JE SVE GORE I GORE STA U ZVEZDI RADE KAFU EISILIO STOILJKOVIC MELEG JEVTOVIC CAUSIC JA RAZUMEM UMOR KOD POJEDINACA KOJI IGRAJU LIGU SAMPIONA I PRVESTVO ALI KAFU PA TO JE LUDILO EBISILIO UZME LOPTU I VUCE VUCE I NA KRAJU DODA IGRACU NA POLA METRA TO SE TREBA OTARASATI U DECEMBRU I SPREMATI EKIPU ZA KVALIFIKACIJE NA LETO MARIN SVAKA CAST ON JE NA POLA SNAGE BICE ON ODLICAN BOACI ISTO ODBRANA MILA MAJKO KOD GOLA NJIHOV JEDAN IGRAC NASA TRI BABICA PRODATI SAVICA ISTO TEK SAD SE VIDI KO JE VUKAO ODBRANU LE TALEK ZULE I RODIC DONEKLE NARAVNO BORJAN PAVKOV I JOVELJIC SE BORE TRCE GRESE AL DOBRO TRENER DOBRE IZMENE TOTALNO OFANZIVNO

Reply
zvezdan окт 7, 2018 at 15:31

U ovoj ekipi jedino Marin i Boaci znaju da igraju fudbal ostalo prosek .

Reply
окнарб окт 7, 2018 at 15:26

неби сигурно изгубили од псж с толиком разликом да су којим случајем остали радоњић и ла телек.марина потписати до краја каријере.грешка је што нисмо довели још једног одбранбеног играча репрезентативца

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 7, 2018 at 15:22

sramno,bedno,jadno,ponizavajuce..nemam reci..nije ovo kriza ovo je cisto neznanje..igrao je na nivou opstinske lige..ovo ne vodi nicemu..ali je ralno..srecno smo usli u LS i vise necemo u narednih 127g..igrali smo to na euforiju i srecu ali ocito mi nemam ni znanje ni igrace

Reply
окнарб окт 7, 2018 at 15:15

нека ми неко каже зашто не игра срнић?у јануарском прелазном року треба нам два брза крилна играча и два штопера.мелег ако не може одговорити захтјевима тренера довести иванића

Reply
Darko окт 9, 2018 at 03:09

Neko kaze dovesti Krunica, ti prizivas Ivanica, ja vapio za Katajiem…kao da smo mi Real iz Madrida i svi sanjaju da dodju kod nas… i kao da smo PSZ i platicemo im koliko pozele… Jednostavno, Zvezda je pregovarala sa gore navedenim igracima i SVA TROJICA su rekli da NE ZELE da se vracaju u srpski fudbal!!! Ljudi nisu zainteresovani da igraju ovde. Osim toga Kataji igra za 1.800.000 dolara PO SEZONI u Americi! Momci nisu finansijski obezbedjeni, i gledaju iskljucivo egzistencijalnu stranu! Mi to gledamo isuvise romanticno…pa smo ispljuvali Adzica sto je otisao u Anderleht da igra za 600.000 evra po sezoni i svake sledece godinu da mu se povecava plata za 30 posto. Zamislite klinca od 20 godina kome neko ponudi 600.000 evra…pa peske ce da ode za Belgiju….ovde je igrao za 80.000e…i verovatno smo mu pola ostali duzni… Na zalost, nasa sudbina je da od boljih igraca dovodimo one kojim je karijera u krizi, i koji pristaju da igraju i za manje pare, kako bi mozda u Zvezdi spasili karijere. I to je to…

Reply

Leave a Comment