Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Пораз Звезде на Парку принчева

ПСЖ-Црвена звезда 6:1

Стадион: Парк принчева

Гледалаца: 40.000

Судија: Артур Соареш (Португалија)

ПСЖ (4-2-3-1): Ареола – Мение, Кимпембе, Тиаго Силва (од 76. Керер), Бернат – Верати, Рабио – Мбапе (од 76. Чупо Мотинг), Нејмар (од 82. Дракслер), Ди Мариа – Кавани

Црвена звезда (4-2-3-1): Борјан – Стојковић, Савић (од 46. Бабић), Дегенек, Родић – Јовичић, Крстичић – Симић (од 46. Павков), Чаушић, Марин – Бен (од 73. Ебисилио)

Стрелци: За Звезду: Марин у 74. минуту. За ПСЖ: Нејмар у 20, 22. и 81, Кавани у 37, Ди Мариа у 42. и Мбапе у 70. минуту.

Доживели су наши играчи први пораз у европским такмичењима ове сезоне. ПСЖ је доминарао скоро током целе утакмице, потпуно надиграо нашу екипу и заслужено стигао до убедљиве победе. Утисак је да је примљен гол из слободног ударца у 20. минуту пореметио наше играче и да је, можда, резултат могао да буде и повољнији по наш тим.

Парижани су одмах ушли у утакмицу снажно и агресивно и кренули ка голу нашег тима. Наша екипа је, чини се, ушла храбро и организовано се бранила, чак створила и једну шансу преко Чаушића, али ПСЖ је био екипа која се за све пита на терену и прилике пред Борјановим голом су се ређале. Прекретница је, чини се, био тај 20. минут, када је Савић непромишљено направио фаул у опасној зони, на 21 метар од гола и оставио му скоро зицер, који он користи и савладава лоше постављеног Борјана. Овај гол као да је још више мотивисао Парижане, који су кренули још јаче ка нашем голу и већ два минута касније стижу до другог гола, који постиже Нејмар на асистенцију Мбапеа. Два брзо примљена гола као да су изненадила наше играче, који су доста пали у наставку првог дела. Губили су лопте у опасним зонама, лоше покривили противничке играче, нису могли да повежу неколико пасова, а и изношење лопте је опет било проблем, па је свака прилика за контру и полуконтру пропадала. До крја полувремена Парижани су постигли још два поготка преко Каванија и Ди Марие.

На почетку другог полувремена тренер Милојевић је извршио две измене и из игре извео Савића и Симића, на терену су били Бабић и Павков. Ушли су наши играчи нешто храбрије у наставак и почели више да се боре и покушају да играју. ПСЖ је наставио са својом игром, а у овом делу истакао се Борјан са неколико сјајних интервенција. У 64. минуту Звезда је први пут шутирала у оквир гола, када се Павков лепо изборио за лопту и упослио Марина, а одмах затим и следећи, када је Родић снажно тукао са дистанце, али је Ареола опет био сигуран. Ово као да је само још више разљутило домаћина, који брзо после тога стиже до петог гола из сјајне акције, а стрелац овог пута је био Мбапе. Одмах затим уследио је и први гол наше екипе у овогодишњој Лиги шампиона, када је Ебисило, чим је ушао у игру, сјајно упослио Марина, који постиже сјајан гол и крунише нешто храбрију игру наше екипе у наставку. Није то било све вечерас. Нејмар је још једном фаулиран у опасној зони и поново савладао Борјана из слободњака, који је овога пута, био немоћан. До крја утакмице играло се у нешто мирнијем темпу, иако су Парижани још пар пута припретили нашем голу.

Повезане вести

8 comments

rene artoa окт 4, 2018 at 18:58

Zasad se ucimo, svake godine bice bolje, zato je bitno biti redovan ucesnik lige sampiona, mi ako budemo redovni svake godine za pet godina stizemo najmanje do polufinala iste.

Reply
DALLY окт 4, 2018 at 14:51

JADNO,BEDNO,SRAMNO, mi ne samo da smo poraženi nego i poniženi. Ne pamtim ovakvu kukavičku igru i pristup utakmici i nije to od juče jer i Salcburg i Partizan su nas nadigrali i evidentno je da nemamo igru,mučimo se i protiv ekipa kao što su Lučani. BRUKA

Reply
Nenad delija окт 4, 2018 at 08:35

Dragi zvezdasi lako je kritikovati nase momke al onaj ko je igrao fudbal zna kako je tesko igrati protiv jakih ekipa igras koliko ti dozvole a oni nam nisu dozvolili nista bili su jednostavno i fizicki i tehnicki bolji i jaci mozda im zameram na borbenosti tu su mogli malo vise al razumem i njih ambijen protivnik i sve ostalo zato prestanimo sa kritikama budimo realni i PODRZIMO NASE JUNAKE DAJ MO IM VETAR U LEDJA I BICE BOLJE POZZZ

Reply
Nazalost окт 4, 2018 at 00:19

nije poraz zvezde nego
DEBAKL ZVEZDE

Reply
Suhoj37 окт 3, 2018 at 23:16

Prvih 20min je delovalo dosta dobro. Čak smo prvi šutnuli na gol. Međutim onda je usledio taj slobodan udarac. Kada sam video kako je Borjan stajao, bio sam UBEĐEN da će biti gol. Ali bukvalno ubeđen. Posle toga POTOP. Dobro ipak su oni 5 klasa iznad nas. Ali mene više boli da igrači nisu bili agresivni i da su se us*ali. Bar je meni tako delovalo. Taj naš gol je slaba uteha na sve ovo, ali ajde. Izvući pouke pa protiv Liverpula na Enfild SRCE NA TEREN. Ebesilio MORA DA IGRA PROTIV LIVERPULA. Mnogo smo bolje na sredini delovali kada je on bio, pa čak je uspeo i da dobije duele sa Veratijem, a posle jednog je asistirao Marinu za naš prvi gol.
PS-Ćaušić nema šta da traži u timu na ovakvim utakmicama. Sredina nam defanzivno najbolje deluje kada su tu Jovičić i Jovančić.

Reply
окнарб окт 3, 2018 at 23:13

није што смо изгубили високим резултатом,али да смо тако млако улазили у дуеле,чак без прекршаја изузев савићевог који је био за жути картон.ла телек сигурно фали у одбрани .преко крила ни једног јединог покушаја.реално псж би побиједио и нашу репрезентацију али морао је бити бар бољи приступ

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 3, 2018 at 22:33

haha..ADMINE STAVI LEPO NASLOV 6-1..PA KAD SI MOGAO DA STAVIS 6-1 PROTIV SURDULICE TAKO I SADA

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 3, 2018 at 22:01

ja sam zadovoljan rezultatom..nije problem sto oni imaju takve igrace..problem je sto smo mi samo ekipa za surdulicu..samo Marin je igrac za evropu a causic,krsticic,stojkovic,rodic je boranija za dodnji srem

Reply

Leave a Comment