Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић – Увек тешко против Младости

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић сумирао је утиске после девете суперлигашке победе и уз честитке ривалу истакао тежину пута до целог плена.

– Веома је тешко играти против екипе из Лучана, рекао сам то и пре меча. Имају фантастичан блок и убитачну контру. Трудили смо се да пробијемо блок што ње лако, али смо и гледали да не примио гол и дођемо у ситуацију да јуримо резултат. Ривал је потврдио да је екипа која заслужује место у плеј-офу и желим му успех у даљем такмичењу – нагласио је Милојевић.

Звезда је победила Младост са 2:1 на старту 10. кола домаћег првенства головима Џонатана Кафуа из једанаестерца и Бранка Јовичића, који је у 68. минуту са дистанце затресао мрежу за тријумф.

Шампиона Србије већ за четири дана очекује меч у Лиги шампиона, јер у среду (18:55) гостује Пари Сен Жермену у оквиру 2. кола групе Ц.

– Окрећемо се утакмици у Паризу, за нас правом спектаклу. Тек у понедељак ћемо знати који играчи ће бити на располагању за тај дуел. Вујадин Савић, Никола Стојиљковић и Ричмонд Боаћи нису били у конкуренији, Лоренцо Ебисилио је играо под вирусом, пробали смо и да одморимо Ненада Крстичића, али је ситуација захтевала да уђе у игру – завршио је Милојевић.

Повезане вести

2 comments

Otpisani101 сеп 30, 2018 at 08:48

Milojevic postaje dosadan…igraj bre fudbal ako hoces punu marakanu…u parizu verovatno ce svi igraci biti ispred borijana i ispucavace mo lopte sto dalje od gola…bez neke ideje i rezona…ko ce to da gleda…

Reply
Veteran Sever сеп 30, 2018 at 13:26

Aman, Miloje…ispade da je Zvezdi tesko protiv svakog protivnika u ovoj smesnoj ligi! Daj, Miloje mani se izgovora…nego spremi ekipu da imamo neku igru, barem u nasoj ligi! Za Pariz si verovatno spremio sistem 10-0-0, ali u nasoj ligi, na Marakani, sa dva zadnja vezna, i jednim spicom…nemoj to da nam radis….

Reply

Leave a Comment