Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Пораз омладинаца у Нишу

Омладинци Црвене звезде поражени су на гостовању Радничком у Нишу резултатом 4:3.

Лоше изведен корнер домаћина оставио је простор за контранапад црвено-белих који је Лука Великић рутински преточио у погодак.

Раднички је одговорио само шест минута касније, после корнера Андрије Стаменковића грешку Крстовића наплатио је Александар Стаменковић.

Потпуни преокрет домаћин је остваро поготком Младеновића, а два минута касније је и удвостручио предност.

Одличан почетак другог полувремена и погоци Бурмаза и Миликића најавили су нови преокрет, али је победу домачину донео Каркић после додавања Стаменковића са левог бока.

Раднички Ниш – Црвена звезда 4:3 (3:1)

Стрелци: Ал. Стаменковић у 8, Младеновић у 35, Ан. Стаменковић у 37. и Каркић у 62. за Раднички, а Великић у 2, Бурмаз у 46 и Миликић у 51. минуту за Црвену звезду.

Жути картони: Јовановић, Стаменковић, Илић (Раднички), Савић, Стајић, Купусовић (Црвена звезда).

Раднички: Илић, Н. Петровић, Живковић (од 70. Ранђеловић), Ан. Стаменковић, Ристић (од 89. Димитријевић), М. Петровић, Јовановић, Секулић (од 76. Крстић), Ал. Стаменковић, Стефановић, Младеновић (од 53. Каркић).

Црвена звезда: Крстовић, Милисављевић, Стајић, Аџибаба (од 86. Ајдиновић), Савић, Миликић, Великић (од 82. Стојановић), Стојанчић (од 73. Дедијер), Купусовић, Јочић, Ђорђевић (од 46. Бурмаз).

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

Pravedni Dzo сеп 29, 2018 at 21:44

Deca su bila dobra..ali ….teren ma takav nema ni u beton ligama,,,roditelji domacih igraca pokazali sta je seljacizam i bezobrazluk…vetar nije dozvolio nikakvu igru a svi golovi su plod loseg terena i vetra.Ova utakmica nije imala veze sa ucinkom ove ekipe…Jedina sreca da se deca nisu povredila pred ligu sampiona….Taj teren treba da dobije zabranu igranja…bravo decaci niste se obrukali…A da svi su stariji osim golmana….i taj sudija nije dostojan ni klincima da sudi…pozdrav za sve zvezdase…cuce se za ove klince…sigurnooo…vreme radi za njih….Sretno u Parizu…

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 29, 2018 at 21:34

gde su oni sto su rekli da ce omladinci da kidaju a ja sam reko posle druge tekme da ni treci necemo biti..ocigledno promasaj generacije osim erakovica

Reply

Leave a Comment