Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Гобељић: Гол какав се ретко виђа

Еврогол, погодак какав се ретко виђа на теренима Суперлиге, ремек-дело приредио је Марко Гобељић у 16. минуту утакмице између Напретка и Црвене звезде.

Рекао сам Бену и Ебисилију да играју „два на један“, јер сам видео да имају простор. Нисам очекивао да ће Ебисилио да ми дода лопту, али видео сам да противнички играчи стају у гол и само сам шутнуо. Испоставило се да сам био изузетно прецизан и много сам срећан због тога – рекао је Гобељић и додао:

Нисам још стигао да погледам гол, једва чекам да пустим снимак и да га на миру погледам. Стварно се не виђа често.

Звездин униврзалац срећан је због нова три бода која је освојила његова екипа.

Из претходног искуства знамо да је тешко играти у Крушевцу, Напредак изузетно добро игра на свом терену. Играо сам три године овде и знам да код куће против сваке екипе дају максимум. Зато ова победа носи посебну тежину. На време смо отворили утакмицу, дали смо два брза гола и после је све било много лакше. Можда нисмо у другом полувремену били на врхунском нивоу, али постигли смо и трећи, јако леп гол и све се завршило како треба.

Изабранике Владана Милојевића већ за три дана очекује нова утакмица. Црвена звезда ће угостити екипу Младости из Лучана, у суботу од 20:30, у оквиру 10. кола Суперлиге.

Против Напретка смо играли у комбинованом саставу, и поред густог распореда не осећамо умор. Имамо велики фонд играча, драго ми је што свако од нас користи прилику која нам се укаже. Битно нам је да победимо Младост пред важно гостовање у Паризу које нас очекује већ наредне недеље у Лиги шампиона – поручио је Гобељић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

окнарб сеп 27, 2018 at 11:02

убиједи вулића и вукановића да ти се придруже .још ђуричин из војводине и не видим никог више из лиге србије да је добар а не игра у звезди

Reply

Leave a Comment