Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић задовољан победом, уједно и забринут: „Доста играча је озбиљно повређено, треба да видимо зашто“

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је после тријумфа од 3:0 над Напретком у Крушевцу да су урадили оно што су и хтели у одложеном мечу 5. кола Суперлиге.

– Имали смо велику жељу да дођемо до три бода, а иза нас је исцрпљујућа недеља због меча у Лиги шампиона и вечитог дербија. Мало смо имали проблема око састављања тима, доста играча озбиљно је повређено и треба да видимо зашто је то тако – каже Милојевић.

Звезда је до победе у Крушевцу дошла погоцима Марка Гобељића, Вељка Симића и Милана Јевтовића, па опет има пет бодова предности у односу на прве пратиоце.

– Гостовати у Крушевцу је увек јако тешко, знамо да нам је Напредак нанео пораз на свом терену прошле сезоне. То је веома искусна екипа. Могу да будем задовољан односом мојих играча, игром, понашањем и трудом су показали да апсолутно заслужују победу. Немамо много времена, окрећемо се следећем мечу. Честитао бих мојим момцима на тријумфу и Напретку на свему што ради ових година и желим му много успеха.

Тренер шампиона Србије је имао посебан осврт на утакмицу са Напретком.

– Дали смо два брза гола и имали смо предност, па смо се на полувремену договорили да пустимо ривала да изађе високо и тако нам да простор. Било је очекивано да Напредак мора да крене да ризикује. Неки пут једно планирате, а догоди се нешто друго, често смо враћали лопту голману што нисам желео… Ово нам је била јако битна утакмица и успели смо оно што смо хтели, да освојимо три бода – завршио је Милојевић.

Повезане вести

Leave a Comment