Moja Crvena Zvezda
FeaturedНајновијеФудбал

Звезда рутински у Крушевцу!

Напредак – Црвена звезда 0:3

Фудбалери Црвене звезде одиграли су заостали меч 5 кола са Напретком из Крушевца. И забележили су нову победу, савладани су Крушевљани са 3:0.

Наши фудбалери нису претерано блистали у овој утакмици и стиче се утисак да су играли колико је било потребно да се дође до нове победе. Милојевић је мало измешао састав, што због повреда појединих играча, што због умора појединаца од убитачног ритма среда – недеља.

Утакмица је почела у нешто споријем ритму, и након почетних испитивања снага, у 16 минуту видели смо еврогол Гобељића. Упутио је прави пројектил са неких 25 метара и довео Звезду у вођство. Сигурно један од лепших голова у сезони.

Славље на трибинама се није још ни смирило а Звезда је већ повела са 2:0. Стрелац је био Вељко Симић. Бен га је лепо проиграо и он је пробио по левој страни и сигурно реализовао  не баш тако лаку ситуацију искоса. До краја полувремена је виђена сигурна контрола игре без већих узбуђења.

У друго полувре смо ушли решени да бранимо резултат и вребамо своју прилику из контранапада. Тек у 62 минуту је виђено озбиљније узбуђење, Ебисилио је покушао шутем са ивице шеснаестерца. Десетак минута касније севнула је наша одлична контра, Ебисилио је проиграо Бена а овај створио прилику за Јовичића коју није успео добро да реализује и одлична прилика је отишла у неповрат.

Од 79 до 86 минута видели смо три добре прилике за домаћине, прво је Ескић погодио пречку, затим Вукановић је био 1 на 1 ситуацији са Борјаном и наш голман је изашао као победник. И трећа прилика је била након несигурности Борјана али се домаћи нису најбоље снашли.

У 88 минуту Милан Јевтовић је ставио тачку на овај сусрет. Мајсторски је извео слободан ударац и матирао голмана за сигурних и убедљивих 3:0.

Звезда није блистала али циљ је испуњен, освојена су нова 3 бода што је и најважније. И сигурније и спокојније може да чека наставак трке за титулу. 5 бодова предности над пратиоцима је лепа залиха.

Стрелци: 0:1 – Гобељић у 16, 0:2 – Симић у 20, 0:3 – Јевтовић у 88. минуту.

Крушевац – Стадион: „Младост“. Судија: Зоран Широки. Помоћници: Матија Олајош Нађ, Светозар Живин.

НАПРЕДАК: Ни. Петровић, Борнијашевић, Не. Петровић, Вешковац, Остојић, Ескић (од 85. Јовић), Костић, Ндиаје, Вулић, Вукановић (од 90. Рушевић), Зец (од 59. Аливодић).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Стојковић, Гобељић, Дегенек, Бабић, Јовичић, Јованчић, Бен (од 90+2. Мелег), Ебисилио (од 83. Милић), Симић (од 76. Јевтовић), Павков.

Повезане вести

4 comments

Otpisani101 сеп 27, 2018 at 16:03

Drugo poluvreme je nulaaa…da smo primili gol billo bi mnogo problema…i napredak imao veci posed lopte,na pariz nesmem ni da mislim…milojevic igra dosadan,defanzivan anti fudbal…i posle se svi cude sto je marakana poluprazna…aj defanzivno u ligi sampiona ali protiv napredak u drugom poluvremenu loptu nismo mogli da sacuvamo ni 5 sekunde…daleko je ovo od rutinski…

Reply
Vladimir сеп 27, 2018 at 16:11

Свако има право да искаже своје мишљење о игри. Али да ли је реално очекивати лепршаву игру 90 минута када си имао Наполи, Партизан, Напредак и све то за осам дана, а следе Младост, ПСЖ и Земун у наредних осам дана.
Зато играч колико треба да узмеш бодове и чекаш наредни меч.

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 26, 2018 at 22:51

osim 3 boda i prelepih golova ostalo nije bas izgledalo najbolje..sa ovom igrom bi dobili glodare bez problema i ako veceras nije idealno

Reply
zvezdan сеп 26, 2018 at 21:48

ne bas sjajna igra , rezultat odlican , posle blamaze protiv Partizana kao melem na ranu .

Reply

Leave a Comment