Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаРукомет

Звезда испала из Европе

Црвена звезда се опростила од Купа ЕХФ након пораза од екипе Порта, резултатом 31:21 (15:12). Момци у црвено-белим дресовима су одиграли прелошу партију на гостовању у Португалу, па су тако разбијени од домаће екипе.

Домаћи су већ у првом полувремену наговијестили шта би се могло десити до краја утакмице. Били су конкретни у нападу па су тако већ у првом полувремену надокнадили минус из Београда.

У другом полувремену играчи Звезде су превише срљали у нападу, што су играчи Порта знали врло добро казнити. Правили су домаћи полако разлику, да би на крају било великих десет разлике.

Дворана: Драгао. Гледалаца: 1230. Судије: Мандак и Рудински (Словачка). Седмерци: Порто 2 (2), Црвена звезда 1 (0). Искључења: Порто 8, црвена звезда 12 минута.

ПОРТО: Браво, Пескеира, Рамош, Дуарте 4 Сантош 1, Кошта 5, Мота 2, Спинола 3, Амадор 3, Лаурентино, Роха 4, Рола, Давјес 3, Сантош 3, Маленчић, 3, Карегеиро.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Живковић 2, Пуцељ, Пантелић, Надовеза, Шћепановић, Павић, Јерај, Пушица 2, Косановић, Шљиванчанин, Ћирић, Докић 5, Блечић 3, Суџум 1.

Свој коментар на данашњу утакмицу је дао и тренер Звезде Ненад Перуничић.

„Оба тима су одлично одиграла прво полувреме. У другом смо ми начинили много грешака што је и одлучило утакмицу. Порто је играо на највишем нивоу, а ми нисмо имали решења у нападу. „

Повезане вести

7 comments

Konstantin дец 4, 2011 at 01:18

Problema ima i previse, koliko vidim imamo sasvim solidne igrace, trener nam je mozda slaba tacka, sada se na toj poziciji smenjuju Perunicic i Butulija ali nama treba jedan pravi strateg…
Inace ne zalaganje igraca je normalna stvar. Doveli smo dosta stranaca, oni jednostavno hoce pare a rukometni klub nema ni kirije da im plati. Ko je odgovoran za stanje u rukometu opet se ne zna, slicna situacija kao i za FK. Uglavnom postavlja se pitanje gde je tu Sportsko Drustvo koje treba da kontrolise svoje klubove da se ne prave dugovi i da uskoci kada treba neka finansijska injekcija. Gde je taj Skundric i sta on radi, sta uopste radi celo sportsko drustvo kada ne kontrolise svoje klubove ???

Reply
realno дец 4, 2011 at 10:10

Sve se vrti oko fk, tu je najvise kesa ….

Reply
despot дец 4, 2011 at 00:04

stidite se rukometaši…ma šta vi mislite za koga igrate,bre??? imate najjače navijače na svijetu,imate za trenera najveću legendu rukometa,da ne pominjem ostale legende kluba…ALOOOOO BREEE!!!! oćemo pobjedu u derbiju, ne znam kako ćete je ostvariti ali to vam je OBAVEZA!

Reply
mare дец 3, 2011 at 23:32

Bio je prenos na netu, Nadoveza je opet dao 8 ili 9 golova. Odlican je bio i Dokic! Steta pa Kosanovica nisu isle odbrane kao u bg-u!

Reply
zeljko дец 3, 2011 at 23:03

Butulija i Perun pod hitno mars iz Zvezde,bili ste vrhunski igraci i za to svaka vam cast i hvala ali za funkcionere i trenere niste jos zreli…

Reply
Марко ЦЗБГ дец 3, 2011 at 22:35

Рукометаши су ме највише разочарали. Толико су се хвалили пред почетак сезоне како имамо јак тим а тотално су подбацили.

Reply
CZovac дец 3, 2011 at 22:34

Mozda sada kada ne bude vise opravdanje „igramo na vise frontova“ nesto bude bolje u domacem prvenstvu!
Regionalna liga treba da bude polje za isprobavanje, vezbanje, neka se tamo i klinci iz oml pogona oprobaju!
A prvi tim neka se posveti domacem prvenstvu i kupu!

Reply

Leave a Comment