Moja Crvena Zvezda
FeaturedКошаркаНајновије

Нека се по јутру дан познаје!

Кошаркаши Црвене звезде су демолирали Будућност 89:75 у другом по реду издању АБА Супер купа. 

Наши кошаркаши су апсолутно обележили турнир у Лакташима и потпуно заслужено су освојили први трофеј у сезони. Фактички су финале решили већ у првом полувремену. Играли су чврсту и добру одбрану, напад је функционисао одлично и убацили су 57 поена за полувреме.

У другом су наставили у истом ритму и рутински привели утакмицу крају. Сви играчи су дали одличан допринос, али мора се истаћи Мохамед Фаје као најефикаснији у тиму са 14 поена, и проглашен је за најкориснијег играча на турниру. Такође Ненадић је био изненађење и искористио је своју прилику на најбољи могући начин. Треба истаћи и центарску линију, демонстрирали су силу и били феноменални током целог турнира.

Иако је ово практично још припремна фаза и предсезона, екипа Милана Томића изгледа јако добро и навијачи имају чему да се надају. Све утакмице у припремном периоду, као и на турниру у Лакташима, екипа је победила и то већину прилично уверљиво. Делује да Томић зна шта ради и шта жели. За разлику од прошле сезоне сада делујемо много зрелије и агресивније и јасно смо послали слику свима ко ће се највише питати ове сезоне на Јадрану.

Сезона стартује врло брзо и већ у петак отварамо са Цибоном нову такмичарску сезону. Сви се надамо да ће се ствари вратити на место и да ће АБА прстен бити враћен правом власнику.

Честитамо кошаркашима, стручном штабу и управи први трофеј. Ако се по јутру дан познаје онда се имамо чему надати! 

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Регленд 10 (7ас), Човић, Перпероглу 12 (тројке 4/5, 4ас), Ненадић 8 (5ас, 3укр), Лазић 3 (5ск, 2ас), Фаје 14 (4ск, 2ас, 2блк, 3изг), Берон 4 (4ас), Добрић 12 (тројке 4/6), Ристић 5, Симанић, Цирбес 13 (5ск), Оџо 8.

БУДУЋНОСТ: Џексон 7 (5ск, 5ас, 3изг), Ивановић, Су. Шеховић, Е. Кларк 11, Баровић 19 (5ск), К. Кларк 9 (6ск), Гордић 7, Илић, Крафт 2, З. Николић, Поповић 4, Д. Николић 16 (тројке 4/6).

Повезане вести

7 comments

Србин са Космета сеп 24, 2018 at 22:17

Браво момци!
Рекох да ћемо се ове године много радовати!

Reply
josif сеп 24, 2018 at 08:08

Cestitke momcima na pobedi i prvim trofejom ove sezone!Mislim dasmo odigrali sa 60-70 odsto snage i da mozemo jos bolje.Sac strancima smo pogodili,a namecu se ozbiljno Ristic i Nenadic za razliku od Radanova i Simanica koji deluju po malo izgubljeno ali se nada dace i oni naci svoju ulogu.Sada kad se pogleda unazad,koja je bila poenta sto smo imali tanak sastav prosle godine,izgubili EL,dali losa selekcija,dali su Dukljani dobili titulu mnogo pre finala neznam ali ostaje zal sto necemo igrati EL mi nego ovi poluigraci tipa Barovica,Zorana Nikolica i Ivanovica.pozz

Reply
ds banjaluka сеп 24, 2018 at 01:11

Dobar je osjeca veceras bio bodriti Zvezdu i biti uz nju….kao i uvijek lijep osjecaj.KK. radi sjajan posao,ali ono sto mi nikad nece biti jasno,a to je izostanak prave podrske,izuzev nekoliko tekmi u areni i pioniru….Sve mi se to vecinom svodilo na otaljavanje navijackog performansa,a oni su stvarno zssluzili drugacije.U svim teskim godinama iza nas nekako su oni bili ti koji su poceli da nam vracaju dostojanstvo….i sve ono sto jesmo….da nas ponovo učini v rlikim da nas dignu kad je tesko…Pono srece,a malo im vracamo.Napred Zvezdo tebe volim jaa,tebe volim ja jer si mome srcu najdraza…..Idemo braco Cigani

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 24, 2018 at 09:19

zivela SRPSKA REPUBLIKA i nasa braca..a jednog dana nadam se uskoro i jedna drzava

Reply
Estrella Roja сеп 24, 2018 at 00:05

Priznajem da sam bio poprilično rezervisan prema treneru i igračkom kadru, ne u toj meri prema pojačanjima koliko zbog ostanka dvojca koji večeras nije bio u protokolu. Nadam se da će sa tribina pratiti naše dobre rezultate i tokom cele sezone. Možda tu bude i neuspeha, ali Tomić već ima jedan trofej više u Zvezdi kao trener nego analfabeta Alimpije, čovek zbog koga ne gledamo Zvezdu u Evroligi. ČESTITKE za večerašnji ples kao najavu, nadam se, veoma uspešne sezone. Svi su mi igrači večeras imali nekog smisla, možda ne jedan koji je do juče bio u Fmpu ali ima vreme da pokaže suprotno. Peperoglu mi deluje kao najbolja kupovina u dužem periodu, posebno ako se uzme činjenica da je doveden za relativnio malu sumu. Rođeni pobednik, takav nam treba uvek.

Reply
ĐOLE BARI 91 сеп 23, 2018 at 23:53

SVAKA ČAST MOMCI,ODLIČNE IGRE I ODLIČNO VOĐENJE EKIPE…DA SMO PROŠLE GODINE IMALI TRENERA I OVE GODINE BI IGRALI EVRO LIGU …OVE SMO MORALI DA PONIZIMO SA 40 RAZLIKE,BILI SU ZRELI…

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 23, 2018 at 23:35

POSLE FUDBAL OVO JE BILO MELEM ZA DUSU…SVAKA CAST TRENERU TOMICU…SVIDJA MI SE KAKO JE SPREMIO TIM

Reply

Leave a Comment