Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Боаћи – Желели смо победу

Фудбалери Црвене звезде у 158. вечитом дербију забележили су први реми у Суперлиги ове сезоне. Гол за црвено-беле постигао је Ричмонд Боаћи.

– Захваљујемо Богу на овој утакмици, али нисмо задовољни исходом, желели смо победу. Знате како је у дербију, некада не иде све како сте замислили пре утакмице. Гол је увек последица залагања читаве екипе, не преузимам никада славу само за себе. Увек се захваљујем саиграчима и навијачима јер без њих не бих ни имао шансу да постигнем гол. Ја сам упутио додавање после кога су они постигли гол, тако да ми је много значило што сам постигао затресао мрежу за изједначење. Знам да је био погодак, није било потребе да гледам успорен снимак, јер као нападачу задатак ми је да испратим лопту до краја. Била је у голу када је голман избацио лопту – рекао је Боаћи.

Атмосфера на трибинама, као и увек, значила је Звездиним фудбалерима.

– Сваки клуб има навијаче који су срећни што бодре свој тим. Ја сам увек одушевљен овом утакмицом, ово је један од најпознатијих дербија у свету. За нас је нормално да нас навијачи у сваком тренутку подржавају и захвални смо им на томе.

Следећа утакмица Црвену звезду очекује већ за три дана, када ће одмерити снаге са Напретком у Крушевцу, у одложеном сусрету 5. кола Суперлиге.

– То је део фудбала, окрећемо се припреми за наредне изазове. Сутра је нови дан, желимо да се фокусирамо на следећу утакмицу, она је увек најбитнија. Тренираћемо и наставићемо да се боримо – поручио је Боаћи.

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE сеп 23, 2018 at 23:42

Boki svaka cast za gol..ali da ste zeleli pobedu nisam video..ni igra,ni borbe,ni zalaganja,ni zelje,ni taktike sve je bilo za dve nule

Reply

Leave a Comment